Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.345
- 2.808
- 1.148
Sırf haber olsun diye yapılmış klasik türk medyası sallamasyonları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki atmosferden etkilenip Domenec Hocanın yardımcısı olur.Su habere sevinen falan varmi cidden
Olm guardiola kim lan maci izlese nolur
Nigdeye binkac oyuncu gondermekazim Cityden
Yine bir medya balonu ile karşı karşıyayız. Yıllarca bu isimler değişti cümle değişmedi.Böylece Galatasaray, Torrent ile Guardiola arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.
Türk medyasının kolpa showlarına müsama göstermekteyizYine bir medya balonu ile karşı karşıyayız. Yıllarca bu isimler değişti cümle değişmedi.
Böylece Galatasaray, Terim ile Mourinho arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.
Böylece Galatasaray, Rijkaard ile Barcelona arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.
Böylece Galatasaray, Terim ile Rui Costa arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.
Böylece Galatasaray, Terim ile Hagi arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.
Böylece Galatasaray, Mancini ile M. City arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.
Böylece Galatasaray, Prandelli ile İtalya arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.
Böylece Galatasaray, Tudor ile Juventus arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.
Cok hizli yazmisim, ben bile ne anlatmak istedigimi anlayamadim.Tam idrak edemedim semih. Ne demek istedin burada.