GSC Haber Galatasaray: “PFDK kararları, çifte standart, ölçüsüzlük ve tutarsızlık sorunlarını bir kez daha görünür kılmıştır”

At topu taraftara. "Bu ligin bu şekilde şaibeli ve fenerbahçeyi şampiyon yapma üzerine kurulu olduğu kirli düzende taraftar eylemleri ve yaşanabilecek toplumsal olaylardan sorumlu değiliz. Taratarımızın sabrıyla oynayanların yine olabilecek karşıklıklardan sorumlu olduğunu belirtmek isteriz. Yasin kol gibi Hakemlerinizin de sosyal hayatlarında yaşayabileceğiceği her türlü zorluktan yine sizler ve kendileri sorumludur. Biz çifte standart uygulannaması için yeterince uyarıda bulunmuştuk, bundan sonra olabilecekler için bizimde gücümüz yetmemektedir. Elimizden geldiğince sürdürdüğümüz sükünet yönetiminin de etkisi kısıtlıdır" Deyin geçin. Sonrasını onlar düşünsün. Ki haksızda değil. İnsanların sabrı ile oynanıyo. Birileri bişeyler yapacak diye korkuyorum ben mesela. Bu tehlikeyi onlarında bilmesi lazım

Bu nasil aciklama? Siz masa oyunu yapiyorsunuz biz sagada cevap vermeye calisiyoruz demeye calismislar. Sen böyle dedikce daha cok ceza yeriz ve fenere kiyak gecerler. Neden gic bir tehtid yok istifa cagrisi yok?

Bizimkilerin de dahil olduğu bir pislik dönüyor bence. Ya da bir yerden emir aldılar ki korkar oldular. Ya da size bu kadar yeter mi dendi bilmem ama bu sessizliğin başka açıklaması olamaz. Herkese zeytin dalı verilmez bunun farkına varmalı yönetimin.
Dursun hep böyleydi. Çıkar olarak Riva ve Florya için geldi. Yoksa ne işi var? Zenginliğine zenginlik katıyor. Ses çıkardı diye kulübe 800 milyon TL'yi karşılıksız veren adamı gönderdi. Kendisi rivayi yedi, adnanla floryayi yediler. Doyuramadik ama daha

Zaten futbol takımı saha içinde mücadele ediyor sadece siz bostan korkuluğu gibisiniz.

Açıklama çok doğru ama sıfır etki gösteriyor. Göz göre göre hakkımızı yiyorlar ve yemeğe devam edecekler.

yönetimden cacık olmayacak. taraftar tff yi basmalı

Ulan sunlarin kendini yere atan oyuncularını hedef gösterin. Herşey bittikten sonra aglamayin

1764308719650.webp

Odamda uçuşan sineğe bu açıklamayı yüksek sesle okudum geldi yüzüme kondu üstüne

Öyle bi etki işte

Ne yapılabilir billmiyorum ama maçta bu yapılanlar için mutlaka bir eylem yapılmalı. Oyuna başlarsın 5 dakika kendi aranda mı paslaşırsın, yoksa başka bir şey mi ? Yapalım görsünler ligin marka değerini tüm dünya.

İstifaya çağırmayacaksanız açıklama yapmayın

Ederson denen şerefsize neden ceza versinler yahu.Adam sürekli oynuyormuş kontrol ediyormuş varnı yok mu diye..
Böyle savunuyor onursuzlar kendini..

Çok büyük skandal bu karar.Öyle böyle değil.
Sadece buda değil. O kadar çok böyle kararlar varki kimse medyada yangın yapmıyor bundan bahsetmlypr.

Ama işte başımızda başkanda yok yönetimde yok.Sen zamanında sert tepkiyi vereceksin.Basın toplantısı yapacaksın.Alayının en başta medyanın aspor gibi yalaka şerefsiz kanal olmak üzere hepsini itin gtüne sokacaksın.

Zaten piyasada az olan medyadaki Sözde GalatasaraylıYorumcusu objektif bozuntusu iyi niyet timsali diye orada bulunursa başkan ve yönetimi hobi niyetine takım tutarsa böyle göstere göstere yaparlar herşeyi.

Açıklama yapmak yerine açıklama yaptığınız hususlarda açıklamaya gerek bırakmayacak şekilde aksiyon alın.

geçen sezon istifaya çağırdılarda ne oldu. hacıosman'a ilk fırsatta destek çağrılarında bulunan yine bunlar. Türkiye'nin en büyük kulübünün bu kadar pasif olması kabul edilebilir değil. jimnastikçilerin başkanı bile iyi kötü istediğini yaptırır.

Yönetim yine kibarlıktan kırılıyor. İstifa desenize, yeri göğü inletsenize kardeşim. Basın açıklaması yapıp pozisyon pozisyon çifte standardı göstersenize.

Kız çocuğu gibi açıklama yapıyorsunuz adamlar gülüp geçip çekinmeden adaletsizliğe devam ediyorlar.

Açıklama yapmaktan başka icraatınız yok. Galatasaray taraftarının gücünü kullanmayı bilmeyen gidecek. Şampiyon oluyorsak onu size rağmen kazanıyoruz.

Geri
Üst Alt