- 12 Temmuz 2009
- 60.768
- 24.133
- 2.968
Kapattin bi mac daha 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper kupa maçında ev sahibi olarak mı sayıldık bu durumda? Statüyü bilmediğimden soruyorum. Arena dışındaki hiçbir yerde taraftarın yaptığı taşkınlıkların bizim sorumluluğumuzda olmaması lazım. Küfürlü tezahürat varsa bile kulübe ceza kesilmesi büyük saçmalık. Bütün kulüpler için geçerli. Stada girenler passolig ile girmedi mi? 1 maç 3 maç neyse cezası bloke edersiniz adamların kartını, mantıklı olan budur.
kufurlu tezahurat sebebiyle saha kapatma cezasi kaldirildi , artik minimum bir tribun olmak uzere 4 tribune kadar tribun kapatma cezasi uygulaniyor , fakat bu tribun cezasindan ,ceza alinan maca giren ve ceza alan tribunde bulunanlar etkileniyor
fakat sahaya fiili mudahalede bulunuldugunda (mesale yakip atmak gibi) saha kapatma ve seyircisiz oynama (tumuyle seyircisizi kast ediyorum) cezalari ayri ayri ya da birlikte halen uygulanabiliyor
super kupa macinda guvenlik ve es gudum toplantilari sonucunda numarali ve bizim seyircimizin bulundugu kale arkasi tribun klubumuze , diger 2 tribun de rakip klube bir nevi zimmetlenmis durumda
buralarin guvenliginden emniyet , futbol federasyonu ve klup birlikte sorumlular . klubun buradaki sorumlulugu kulaga mantikli gelmese de tarafsiz sahadaki maclarda hangi klube neresi tahsis edilmis ise aslinda teorik olarak o tribunu telekom arena gibi dusunebilirsin hukuki zeminde , biz sorumluyuz
kupa kategorisinde e bilet sistemi gecerli olmadigi icin burada bir siniflandirma yapmak mumkun degil , fakat ornegin e biletin uygulandigi bir lig macinda da mesale sebebiyle ceza alinirsa bu tum stadyumu etkileyebilir , tumuyle seyircisiz mac oynatilabilir
tekrarliyorum , kufurden dolayi seyircisiz mac cezasi kaldirildi , sahaya fiili mudahelelerde yonerge eskisi gibi devam ediyor