Galatasaray, PFDK'ya Sevk Edildi!

Saha kapatma filan olmaz.
Fenerasyon bu şekilde kulüpleri haraca bağlıyor.

Her hafta 400 bin -500 bin ceza kesiyor.
Sene sonunda bi bakmişsin sadece tek bir kulube toplam da 10 milyon lira ceza kesilmiş.

Yoksa tüpçü hangi parayı har vurup harman savuracak

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Süper kupa maçında ev sahibi olarak mı sayıldık bu durumda? Statüyü bilmediğimden soruyorum. Arena dışındaki hiçbir yerde taraftarın yaptığı taşkınlıkların bizim sorumluluğumuzda olmaması lazım. Küfürlü tezahürat varsa bile kulübe ceza kesilmesi büyük saçmalık. Bütün kulüpler için geçerli. Stada girenler passolig ile girmedi mi? 1 maç 3 maç neyse cezası bloke edersiniz adamların kartını, mantıklı olan budur.

kufurlu tezahurat sebebiyle saha kapatma cezasi kaldirildi , artik minimum bir tribun olmak uzere 4 tribune kadar tribun kapatma cezasi uygulaniyor , fakat bu tribun cezasindan ,ceza alinan maca giren ve ceza alan tribunde bulunanlar etkileniyor

fakat sahaya fiili mudahalede bulunuldugunda (mesale yakip atmak gibi) saha kapatma ve seyircisiz oynama (tumuyle seyircisizi kast ediyorum) cezalari ayri ayri ya da birlikte halen uygulanabiliyor

super kupa macinda guvenlik ve es gudum toplantilari sonucunda numarali ve bizim seyircimizin bulundugu kale arkasi tribun klubumuze , diger 2 tribun de rakip klube bir nevi zimmetlenmis durumda

buralarin guvenliginden emniyet , futbol federasyonu ve klup birlikte sorumlular . klubun buradaki sorumlulugu kulaga mantikli gelmese de tarafsiz sahadaki maclarda hangi klube neresi tahsis edilmis ise aslinda teorik olarak o tribunu telekom arena gibi dusunebilirsin hukuki zeminde , biz sorumluyuz

kupa kategorisinde e bilet sistemi gecerli olmadigi icin burada bir siniflandirma yapmak mumkun degil , fakat ornegin e biletin uygulandigi bir lig macinda da mesale sebebiyle ceza alinirsa bu tum stadyumu etkileyebilir , tumuyle seyircisiz mac oynatilabilir

tekrarliyorum , kufurden dolayi seyircisiz mac cezasi kaldirildi , sahaya fiili mudahelelerde yonerge eskisi gibi devam ediyor

Iyi de Azize şike ile ilgili tezahürat olduysa buna niye ceza kesiliyor. Doğruları söylemek ne zamandan beri yasak?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durduramayacaklar Cimbom'un coşkun akan selini.

kufurlu tezahurat sebebiyle saha kapatma cezasi kaldirildi , artik minimum bir tribun olmak uzere 4 tribune kadar tribun kapatma cezasi uygulaniyor , fakat bu tribun cezasindan ,ceza alinan maca giren ve ceza alan tribunde bulunanlar etkileniyor

fakat sahaya fiili mudahalede bulunuldugunda (mesale yakip atmak gibi) saha kapatma ve seyircisiz oynama (tumuyle seyircisizi kast ediyorum) cezalari ayri ayri ya da birlikte halen uygulanabiliyor

super kupa macinda guvenlik ve es gudum toplantilari sonucunda numarali ve bizim seyircimizin bulundugu kale arkasi tribun klubumuze , diger 2 tribun de rakip klube bir nevi zimmetlenmis durumda

buralarin guvenliginden emniyet , futbol federasyonu ve klup birlikte sorumlular . klubun buradaki sorumlulugu kulaga mantikli gelmese de tarafsiz sahadaki maclarda hangi klube neresi tahsis edilmis ise aslinda teorik olarak o tribunu telekom arena gibi dusunebilirsin hukuki zeminde , biz sorumluyuz

kupa kategorisinde e bilet sistemi gecerli olmadigi icin burada bir siniflandirma yapmak mumkun degil , fakat ornegin e biletin uygulandigi bir lig macinda da mesale sebebiyle ceza alinirsa bu tum stadyumu etkileyebilir , tumuyle seyircisiz mac oynatilabilir

tekrarliyorum , kufurden dolayi seyircisiz mac cezasi kaldirildi , sahaya fiili mudahelelerde yonerge eskisi gibi devam ediyor

Bilgi için teşekkürler. Son paragrafta belirttiğin şeye karşıyım esas olarak. E-bilet uygulaması olan bir deplasman maçında sahaya meşale atılması durumunda Arena'nın seyirciye kapatılması büyük saçmalık. Yönerge böyle olabilir ama bunun saçmalığını vurgulamak istiyorum zaten. Savunduğum şey şu; eğer deplasmanda bu tarz bir taşkınlık yapılıyorsa kişiler tespit edilip maçlardan men edilmeli. 1 maç, 3 maç, 1 sezon her neyse. Bunu kulüplere fatura ederek çözemeyiz. Ha federasyonun işine geliyordur her maç 100 bin, 200 bin ceza kese kese havadan para giriyor kasaya. Bunları yapan insanlar kendilerine bir yaptırım uygulanmadığı için daha da cesaret buluyorlar. Olan, olaylarla hiç alakası olmayan senin benim gibi insanlara oluyor.

3 kisi 5 kisi olsa tesbit edilir ama onlarca hatta yuzlerce kisinin kufuru veya sahaya mudahalesi cok tesbit edilebilir olmuyor

genel bir taraftar kalite yukselisi lazim , ki cok azinlikta kalanlar tek tek alinabilsin , bizim ulkede rakam cok fazla

Geri
Üst Alt