Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Samed Çiçek

Tecrübeli Üye
IMG_6240.webpIMG_6239.webp

@Opaleak, Galatasaray'ın 2025-26 ev forması hakkında ilk bilgileri yayınladı, yine de tanıdık renklere sahip olacak.

Puma Galatasaray 25-26 iç saha forması, iki geleneksel rengin - turuncu ve koyu kırmızı - ayrıntılı renkler olmadan bir kombinasyonu olmaya devam edecek.

Resmi olarak, renkler "Yoğun Turuncu/Kırmızı Ritim"dir.

Opaleak'e göre, Puma Galatasaray 25-26 iç saha futbol forması klasik bir tasarıma sahip olacak.

5 yıldızı önceden koyun yan yana

Şampiyon olursak 5. yıldızı emanet gibi üste koymazlar umarım. Adam akıllı forma çıkarsınlar muhtemelen tarihimizin en büyük forma satışına ulaşırız 5. yıldızla birlikte.

Tam parçalı değil ama 4 parça olabilir. Bu da güzel bir gelişme, iki parçalıdan farklı bir şeyler görelim artık.

Şampiyon olursak 5. yıldızı emanet gibi üste koymazlar umarım. Adam akıllı forma çıkarsınlar muhtemelen tarihimizin en büyük forma satışına ulaşırız 5. yıldızla birlikte.
Her halükarda eğer 5.yıldız gelir ise, yıldız üstte olacak aynı 4.yıldızı taktığımız sezon. Bu kesin yani. Buna yapabilecek bir şey yok maalesef.

Her halükarda eğer 5.yıldız gelir ise, yıldız üstte olacak aynı 4.yıldızı taktığımız sezon. Bu kesin yani. Buna yapabilecek bir şey yok maalesef.
aynı şey Man City nin başına gelir miydi imkansız

Nike formaları yurtdışında üretildiği için öyle olmuştu Pumanın fabrikası Türkiyede diyolardı yapsınlar bunu. Şampiyonluktan sonra 2 ay gibi bir süre oluyor liglerin başlamasına kadar, yeterli bir süre. 5. yıldızın üste konulmasıyla konulmaması arasında minimum 100bin forma satışı fark eder çok net söylüyorum.

Kalıp yeni Puma kalıbı ile bu tarz bir forma bekliyorum. 4/6 Parçalı.

Turuncu
Bordo
Şampiyon
Cimbombom mu diyeceğiz artık
Galatasaray uzun süredir turuncu-bordo,
işin şakası bir yana turuncudan iz taşıyan tok bir sarı, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı herhalde üreticilerde böyle renklere karşılık geliyor 🤷‍♂️

Galatasaray uzun süredir turuncu-bordo,
işin şakası bir yana turuncudan iz taşıyan tok bir sarı, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı herhalde üreticilerde böyle renklere karşılık geliyor 🤷‍♂️
Bu işi bana bıraksalar harikalar yaratırım
Amacımız Galatasaray

Ekli dosyayı görüntüle 268149Ekli dosyayı görüntüle 268150

@Opaleak, Galatasaray'ın 2025-26 ev forması hakkında ilk bilgileri yayınladı, yine de tanıdık renklere sahip olacak.

Puma Galatasaray 25-26 iç saha forması, iki geleneksel rengin - turuncu ve koyu kırmızı - ayrıntılı renkler olmadan bir kombinasyonu olmaya devam edecek.

Resmi olarak, renkler "Yoğun Turuncu/Kırmızı Ritim"dir.

Opaleak'e göre, Puma Galatasaray 25-26 iç saha futbol forması klasik bir tasarıma sahip olacak.
cok tatli bir renk tonu bayiliyorum

Geri
Üst Alt