- 5 Eylül 2014
- 86.769
- 73.435
- 4.513
Malatya olmakta suç değilBen de çok seviyorum bu renk tonlarını, sade bir formayla sahada çok hoş görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 268156
Kayseri olmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malatya olmakta suç değilBen de çok seviyorum bu renk tonlarını, sade bir formayla sahada çok hoş görünüyor.
yukardaki sari tonu daha da guzel benceBen de çok seviyorum bu renk tonlarını, sade bir formayla sahada çok hoş görünüyor.
Güzel bir forma çıkar umarımyukardaki sari tonu daha da guzel bence
ulan yırtık dondan çıkar gibi her konuda varsın firavun oldun başımıza7 sezondur almıyorum
Almamağa devam o vakit
Yırtık dondan çıkanlara ilgin varsa yönlendirebilirim dostumulan yırtık dondan çıkar gibi her konuda varsın firavun oldun başımıza
Yırtık dondan çıkanlara ilgin varsa yönlendirebilirim dostum
kınaya olan ilginden sonra donlara olan ilgin şaşırtmadıYırtık dondan çıkanlara ilgin varsa yönlendirebilirim dostum
Mecburen koyacaklar çünkü 4 yıldızlı formaların kimse yüzüne bakmazŞampiyon olursak 5. yıldızı emanet gibi üste koymazlar umarım. Adam akıllı forma çıkarsınlar muhtemelen tarihimizin en büyük forma satışına ulaşırız 5. yıldızla birlikte.