Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Puma elinde kalan tişörtleri bize forma diye iteliyor sanırım

BTW, son 5 yılın en iyi seti geldi.

GobMUDwXQAAwNSg

Resimde photoshop ile renkleri patlatmaca yok umarim(alttakilerde, gorselde yaniltici olabilir)

Bordo mesela soluk olursa kufrederim(citynin son formasi gibi, sahada berbatti gorsellerde guzelken).favorim kesinlikle bu - cikar cikmaz en reklamsiz halini bulma hedefim var

Parcalida guzel

Beyaza sicak bakamiyorum kolay kolay, epey ozel bir tasarim cikmasi lazim.

Onaylayan kimse bizim tarafta hatipoglu ile beraber defolsun....

Galatasaray'ın 2025-26 deplasman forması, kulübün ikonik UEFA Kupası zaferine bir övgüdür. Temiz beyaz bir tabana sahip olan forma, kollardaki klasik kırmızı ve sarı renklerle ve keskin kırmızı bir yaka ile vurgulanmıştır; bu, o tarihi 2000 finalinde giyilen formayı yansıtır. Efsanevi bir anın modern yorumu.

4swlga7.png

Üçüncü forma, kulübün doğduğu okul olan Galatasaray Lisesi'nin süslü kapılarından ilham alıyor. Koyu kırmızı bir taban, tarihi binanın mimari ayrıntılarını yansıtan karmaşık dairesel desenlerle kaplanmıştır. Altın logolar, zarif, miras odaklı tasarımı tamamlar.

b3w6n4b.png
WW555-1024x1024.png

Her iki forma da kimlik ve stilin dengesini sağlayarak, mirasa biraz da şıklık katmak isteyen hayranlara hitap ediyor.

Son düzenleme:
Abi söylüyoz arka planlı böyle patternlı formalar götüm gibi oluyor. Taraftar her seferinde renderlara aşık oluyor. Forma her seferinde boka sarıyor. Ben şimdiden sıkıldım Puma'dan

Beyaz fena değil parçalıyı da düz iyi yapsınlar fitim

Galatasaray'ın yeni alternatif forması, Galatasaray Lisesi'nin kapısından ilham alan bir desen ile tasarlandı. Formanın ense kısmında da "Mekteb-i Sultani" ibaresi yer alıyor.

1749414920484.webp1749414931034.webp

İlk bordo forma çok daha şıktı. Forma detaylarının bu kadar bağırması hoş olmamış.

Galatasaray lisesi kapisindan esinlenme ha..

Ulan tokat gibi duruyor o kapi, muthis bisey, bi yuvarla nhatti 18 kere kopyalama midir bunun tasarima tasinmasi.

Valla yaziklar olsun okey verene.

Son düzenleme:
İlk bordo forma çok daha şıktı. Forma detaylarının bu kadar bağırması hoş olmamış.
City de olan olmus, onlarda da bordo forma harika duruyordu, formanin kendisinde o yelkenli gemi motifi ve ana renk berbat cikmisti son urun olarak.

Buyuk hayal kirikligi

Taraftar versiyonu sanırım bu kırmızı olan. Oyuncuların giyeceği nasıl olucak bakalım

Deplasman forması gayet iyi. 3. alternatif forma ise daha belirsiz olsa daha güzel olurmuş ama yine de fena değil tabi oyuncuların üstünde görünce daha net konuşulur.

Geri
Üst Alt