Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Ben bu marka eleştirisini anlamıyorum. Kardeşim bu formaları kimseye sormadan mı çıkarıyor firmalar. Klüpte onay alınmadan bunlar çıkar mı? Siz pumaya değil Klübe tepki gösterin. Mesela bu tasarımları Klübün hangi elemanı birimi onaylıyor onu sorgulayıp baskı yapmak lazım. Yoksa biz pumaya ne istiyorsanız onu mu basın diyoruz. Klüp kendine kalacak paraya bakar. Demekki bu konuda çok amatörüz ama dedikleri gibi her formada 50 avro kaar ediyorsak markayı değil bu tasarımları onaylayanları bi gözden geçirmek lazım

Ben bu marka eleştirisini anlamıyorum. Kardeşim bu formaları kimseye sormadan mı çıkarıyor firmalar. Klüpte onay alınmadan bunlar çıkar mı? Siz pumaya değil Klübe tepki gösterin. Mesela bu tasarımları Klübün hangi elemanı birimi onaylıyor onu sorgulayıp baskı yapmak lazım. Yoksa biz pumaya ne istiyorsanız onu mu basın diyoruz. Klüp kendine kalacak paraya bakar. Demekki bu konuda çok amatörüz ama dedikleri gibi her formada 50 avro kaar ediyorsak markayı değil bu tasarımları onaylayanları bi gözden geçirmek lazım
Benim net hedefim onlar zaten.

Eminim "knka bas bas satis lazim" diye ok basip gidiyorlar belli ki

Nihayet alınabilir bir forma.

Ayrıca keşke bu formaların böyle göğüs sponsorsuz versiyonları da satılsa. Gerekirse ekstra ücret karşılığı. Hem para verip, hem reklam panosu görevi görmek hoş olmuyor.
Buyuk storelarda bazen oluyor , reklamlari orada basiyorlar ayrica cunku

Alternatif forma için söylenecek tek şey:

Alternatif forma o kadar kötü ki, yeminle beleşe verseler dışarda giymeye utanırım. Aldığım GS tişörtleri 10X filan daha iyi duruyor. Forma tasarımı için kulüp para ödüllü bir yarışma tarzı bir şey düzenlese, ben eminim taraftarlar arasından bu işle ilgilenenlerden müthiş tasarımlar çıkar. Kısa listeye kalanları uygulama üzerinden oylatırsın, en çok beğenileni seçersin yeni sezon formaları olarak. Hele hele şimdi AI kullanımı da arşa çıkmış. Diyeceksin ki Puma'ya alın bunları basın. Bitti gitti.

Son düzenleme:
Her gün bir forma sızıyor hepsi 4 yıldız ve muhtemelen 5 üstte olacak

Puma bizim yıldızları sahte fb ninkileri gerçek sanıyor herhal fb ye bir gecede 5 yıldız eklemişlerdi

Geri
Üst Alt