Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Toplam ciro, brüt kar ve faaliyet karı ayrı ayrı veriliyor olması lazım. Geçen sezon yani 2003/2004 bilançosunda 2.5 milyar civarı ciro vardı onu hatırlıyorum.
Evet gördüm bende google ladım.Yeni hedef 95 milyon euro imiş seneye.

Puma on numara set çıkarttı bu sezon. Nike'in son 5 yılda göstermediği özeni gösterdi, mutluyum. Böyle devam eder umarım.

Kalıp olarak Adidas ve Nike'ın kalıplarından daha çok beğendim bu sezonu Puma'yı ayrıca.

Lan bari yan ürünlerde yıldızları yan yana basaydınız.

Parcali fena degil.

Beyaz forma kötü. Gerci benim 2000'li forma disinda begendigim bir beyaz formamiz olmadi hic. Hepsi birbirinden kötü.

Bu formadan bize de yapsana puşt puma

Meraklısı için bugüne kadar ki yıl yıl forma tedarikcilerimiz;

gssponsor.webp

puma man city ile 2019 yılında boşa 10 yıllık sözleşme imzalamış demek ki
65 milyon pound olan yıllık ücreti 100 milyon pounda çıkarmışlar zira, ulan ne enayisin puma yav ortada sözleşme var 65den devam etsene

puma man city ile 2019 yılında boşa 10 yıllık sözleşme imzalamış demek ki
65 milyon pound olan yıllık ücreti 100 milyon pounda çıkarmışlar zira, ulan ne enayisin puma yav ortada sözleşme var 65den devam etsene

Adamlar gelen oyunculara bakar, markasına katkısına bakar eğer bu konuda iyiyse 5 milyon olmaz belki ama 2 milyon arttırır.

Osimhen - Sane - Donarumma

bunlar Puma giyecek

Puma yapsin bi güzellik bize

Adamlar gelen oyunculara bakar, markasına katkısına bakar eğer bu konuda iyiyse 5 milyon olmaz belki ama 2 milyon arttırır.
valla şu tabloyu masaya koyup ona göre pazarlığını yapacaksın pumayı avrupa da en çok satan klüpsün hali hazırda

image-24.png

Geri
Üst Alt