Galatasaray Puma 2026/2027 Sezonu Forma Detayları Sızdı

Bende bu yüzden kırmızı olanı direkt olarak Pumadan aldım. Türkiyede fiyatı ne kadar?
Almanya 119 €
Yanlis hatirlamiyorsam 5500 tl ye mi ne geliyor sirt numara yazisi falan filan ile. Yuvarlak hesapta denk(denk dedigimde 500 TL falan fark var he )

Avrupa takimlarinin forma fiyatlama politikasi iste, ulke ekonomisine gore epey ters.sezon formalari da boyle. Hadi onlar okey ama boyle ara urunler ana forma koleksiyonuyla ayni fiyatlandirilmasi garip geliyor.

Yani yarin obur gun kurda artis hareketi olsa tat kaciracak seviyede, millet urun falan alamayacak. Simdi bile kendinden kisarak aliyor cogu insan

Sampiyonluk tshirtu 1000 tl mesela, duz kumasa baski. Cok.

Yeni sezon 6500-7500 araliginda olacaktir tahminimce formalar.

Son düzenleme:
Şu anda bir çok ligde bu konu oluyor.
Almanyada en ucuzu Heidenheim forması 79€.
Ortalama 110€ üzeri. Bayern, Dortmund 130€ civarı.
Her sene üzerine ekliyorlar.

Şu sponsorluklar belli olsun artık. Şu anda forma üzeri ile ilgili tüm sponsorluklar bitti diye biliyorum.

Bende bu yüzden kırmızı olanı direkt olarak Pumadan aldım. Türkiyede fiyatı ne kadar?
Almanya 119 €
Bilmiyorum açıkçası ben Almanya'dayım indirimle 102€'ya aldım tanesini.

Ama tahminimce diğer formaler gibi 4999 TL olabilir.

Parçalı ok, beyaz meh, siyah rezalet. Bir defa siyah ve beyaz formadan da gına geldi artık. Pumanın işleri hakikaten hem tasarım hem konsept açısından çok kötü. Bir de taraftar çok ciddi sayıda forma aldı şu tasarımlara rağmen. Helal olsun.

Su sizan 2 tanede acik ara uzun kollu parcali.

Parçalı güzel olmuş ama diğer formalarda insan biraz daha yeni tasarımlar görmek istiyor.

Nike bize çok özenmese de diğer formalar için ara sıra güzel denemeler yaptı.

Bu arada yakalı formalarda en büyük sorun Türkiye arması oluyor. TR arma yakadan dolayı ortaya yapıştırılamıyor.

Aynı şekilde düğme detaylı işlerde bu sorun yine ortaya çıkacaktır.

Nike yakalı formada bu şekilde çözmüştük fakat çok sıkışık bir görünüm oluyordu.

MV5BZjc4MDI4YjUtYmI5MC00MTM4LWJjNzYtOWM0NmIwODM5NzQzXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

3 formada berbat ötesi Puma resmen dalga geciyor bizimle sözleşmede çıkış maddesi var mı

yan sponsorluk isi cok kotu oldu
sirt sponsorlugu zaten cirkin ve kulup inatla CL baskisi da yapmiyor formalara
ayrica lig sampiyonlugu icin verilen Turk bayragi patchi kolda daha sik durur bence

Bu takımınr rengi turuncu bordo değil sarı kırmızı derhal öyle forma çıkartın

Geri
Üst Alt