- 18 Mayıs 2011
- 22.866
- 12.450
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyurucaklarmis galiba, bizden ise o yönde bir hareket yok endişelendiren o benifont kesin değişir
gsstore stoklarında arial olduğu için bu sene öyle devam ettiler bitirmek için sanırım
yine de sahada o bok fontu görmesek daha iyiydi koca sezon ne zararı olacaktı sanki
fb hangi fonta geçmiş yaw? @Ata B. Oğuz

Evet ben de puma sitesinden aldım sırf bu yüzden.Sponsorlarımız harf sayısı olarak fazla, font olarak da kötü maalesef. Tasarım logoları da yok typo logo hep.
Sixt tasarımsal bir logoya sahipti ve az harf barındırıyordu bu sebeple estetik duruyordu. Pasifik Holding hem harf olarak çok kalabalık hem de boyut olarak çok büyük kullanılıyor. Sadece pasifik bile yazsa güzel durabilirdi. Alfemo ve Cw Enerji ise facia zaten. Çok kalabalık yapıyor formayı.
Önemli olan kulübe giren para olsa da şöyle kusrsuz bir forma görememek de can sıkıyor. Bu konuda estwtik kaygısı olan gidip puma'dan almak zorunda kalıyor formayı.

kral bunu boşver parçalı yaka veya polo yaka yapsana şunu
yönetimi başkanı olmayan takımın fontu belliDuyurucaklarmis galiba, bizden ise o yönde bir hareket yok endişelendiren o beni
Yeni sezonda buna gore baya dususte originals formasiEkli dosyayı görüntüle 322481
Beyaz forma şöyle olsun daşaanı yiyem puma
Kol detayları var mı yok mu şimdi?