Galatasaray Puma 2026/2027 Sezonu Forma Detayları Sızdı

Gpt nin tasarladığı parçalı forma mı? 😀 beğenmedim...

file_0000000015e8724693328abc4b456c1e.webp

Sponsorlarımız harf sayısı olarak fazla, font olarak da kötü maalesef. Tasarım logoları da yok typo logo hep.

SIXT tasarımsal bir logoya sahipti ve az harf barındırıyordu bu sebeple estetik duruyordu. Pasifik Holding, hem harf olarak çok kalabalık, hem de boyut olarak çok büyük kullanılıyor. Sadece "PASİFİK" yazsa güzel durabilirdi. Alfemo ve CW Enerji ise facia zaten. Çok kalabalık yapıyor formayı.

Önemli olan kulübe giren para olsa da şöyle kusursuz bir forma görememek de can sıkıyor. Bu konuda estetik kaygısı olan gidip Puma'dan almak zorunda kalıyor formayı.

font kesin değişir

gsstore stoklarında arial olduğu için bu sene öyle devam ettiler bitirmek için sanırım

yine de sahada o bok fontu görmesek daha iyiydi koca sezon ne zararı olacaktı sanki

fb hangi fonta geçmiş yaw? @Ata B. Oğuz
Duyurucaklarmis galiba, bizden ise o yönde bir hareket yok endişelendiren o beni

1000054001.webp

Prompttaki cok detayi atlamis yav -yaka ve kollar icin de bir seyler demistim, bisiklet yaka yapma vs diye. Oyle siyah morlarla ugrasacaklarina boyle bi 3uncu alternarif hayal ediyorum uzun zamandir - bizim fume formamiz retro diye satilan, onun yeniden ele alinmisi gibi yani

Logoyu da Gayin-Sin tarif ettim altina 1923 yazmis sadece :)

Sponsorlarımız harf sayısı olarak fazla, font olarak da kötü maalesef. Tasarım logoları da yok typo logo hep.

Sixt tasarımsal bir logoya sahipti ve az harf barındırıyordu bu sebeple estetik duruyordu. Pasifik Holding hem harf olarak çok kalabalık hem de boyut olarak çok büyük kullanılıyor. Sadece pasifik bile yazsa güzel durabilirdi. Alfemo ve Cw Enerji ise facia zaten. Çok kalabalık yapıyor formayı.

Önemli olan kulübe giren para olsa da şöyle kusrsuz bir forma görememek de can sıkıyor. Bu konuda estwtik kaygısı olan gidip puma'dan almak zorunda kalıyor formayı.
Evet ben de puma sitesinden aldım sırf bu yüzden.

Normal sezon formalarını da oradan aldım. Bir tek geçen sene Liverpool maçı öncesi Store'dan beyaz forma almıştım onda bütün sponsorlar mevcut

Şu güzelliğe ve sadeliğe bak.

20260331_152555.webp20260331_152900.webp

forma cok guzelmis
ama sponsorluklar patchler vs. derken yine dandiklesir maalesef

Böyle çıkarsa muhteşem olur gerçekten uzun zamandır şöyle sade güzel bir parçalı forma hasret çekiyoruz herhalde en son çıkan tam parçalı sneijder dönemin deydi

Bunun yakası tam parçalı değil ama olsun renk tonlarında daha çok beğendim

Kol detayları var mı yok mu şimdi?
Season 9 Idk GIF by The Office

Geri
Üst Alt