- 31 Ağustos 2021
- 70.464
- 50.416
- 3.843
Bakalim beyaz deplasmani nasil yapacaklar sari kirmizi detaylarla, 3uncusu mor siyah altin amblem soylentisi var, ondan hic umudum yokdiğeri daha gerçekçi geldi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalim beyaz deplasmani nasil yapacaklar sari kirmizi detaylarla, 3uncusu mor siyah altin amblem soylentisi var, ondan hic umudum yokdiğeri daha gerçekçi geldi yav
Bakalim beyaz deplasmani nasil yapacaklar sari kirmizi detaylarla, 3uncusu mor siyah altin amblem soylentisi var, ondan hic umudum yok
Bakalim beyaz deplasmani nasil yapacaklar sari kirmizi detaylarla, 3uncusu mor siyah altin amblem soylentisi var, ondan hic umudum yok
Böyle bir şey gördüm.
Üçüncü forma antrasit, kol ve yaka ucu mor detay sade bir forma abi, formada desen olmayacak bir yandan böyle sade işleri seviyorum bence sahada güzel duracak forma,Bakalim beyaz deplasmani nasil yapacaklar sari kirmizi detaylarla, 3uncusu mor siyah altin amblem soylentisi var, ondan hic umudum yok
forma dediğin düz olur yaw zaten desen mesen çok bozuyor formayı çoğu zamanÜçüncü forma antrasit, kol ve yaka ucu mor detay sade bir forma abi, formada desen olmayacak bir yandan böyle sade işleri seviyorum bence sahada güzel duracak forma,
Beyaz ise aynı parçalı gibi sevilecek bence detayları güzel
Yüzde yüz, ilk sezon formaları hoşuma gitmemişti ama sonraki işler nike ile oranla çok daha iyi, özeniyorlar bize belli oluyorbu arada puma kaliteli mi değil mi bilmiyorum ama nikedan daha estetik forma yaptığı kesin
nike ile toplasan 10 yılda 3-4 forma işe yarardı
Bu epey basarili formaydi katiliyorumo tarz amblemler hoşuma gidiyor ya
bu amblemi de beğeniyor idim
![]()
Gordum sizanlari iste insallah oyle olmaz umudundayim ama dedigin gibi olacak heralde siyah morlu olan (zaten cok zor bir tercih acikcasi, kimse guzel hatilamiyor). Ustune duz basit tasarim olursaÜçüncü forma antrasit, kol ve yaka ucu mor detay sade bir forma abi, formada desen olmayacak bir yandan böyle sade işleri seviyorum bence sahada güzel duracak forma,
Beyaz ise aynı parçalı gibi sevilecek bence detayları güzel
Asil kaleci formalari çok topa tutulacak abi hazır olunGordum sizanlari iste insallah oyle olmaz umudundayim ama dedigin gibi olacak heralde siyah morlu olan (zaten cok zor bir tercih acikcasi, kimse guzel hatilamiyor). Ustune duz basit tasarim olursa![]()

Yani oyle bir renkte cikar ki alirsin misal ama turuncu pembe koltalti yesil abuk desenler...napiyorsunuz yaAsil kaleci formalari çok topa tutulacak abi hazır olun![]()
![]()
Yuzde 5000 beyaz halde asiri tshirt duruyor , o da guzel tabiŞöyle olsa daha güzel olmaz mıydı?Ekli dosyayı görüntüle 322467