Galatasaray Puma 2026/2027 Sezonu Forma Detayları Sızdı

şampiyonluk nişanı altın temalı veya altın renkli forma istiyoruz moru siyahı fener giysin.

ExkYbZuW8AUswWg.webp

Şundan yapmak zor mu yav, efso formaydı bence

Nee formaya kadıköyün simgesi boğa figürünü koymak mı????

Arsenal konsepti kopya yine

Logo ve amblemi neden oyle yapmislar bilmiyorum, cok ustuste gorunuyor reklamla.

United formalarinda gecmisteki basari yok bence. Ama adidas originals uzerinden kulup temalinurunleri cok iyi. Uzakdogu pazarini domine ediyor muhtemelen

Arsenal konsepti kopya yine

Logo ve amblemi neden oyle yapmislar bilmiyorum, cok ustuste gorunuyor reklamla.

United formalarinda gecmisteki basari yok bence. Ama adidas originals uzerinden kulup temalinurunleri cok iyi. Uzakdogu pazarini domine ediyor muhtemelen
kudurdun bakıyorum da

adidas ve kulüp logosu sağa sola konsaymış güzel olurmuş

kudurdun bakıyorum da
Neye?

Unitedin en guzel beyaz formalarindan birine sahibim. Arsneal formais olmasa herkes bordo beyaz diye o kafaya gitmez. Orjinal bir forma degil.

Senesini hatirlamiyorum ama 10 yildan eskidir sanki. Yakasi ince kirmizi cizgiyle uzak dogu ceketi gibi detayi vardi, tekturlu kumas ama bembeyaz. Muthis bir formadir mesela zamanina gore.

3 senedir aynı formaları dayatacağına şöyle çeşit yap puma.
IMG_0191.webp

Mevut sezon açıkçası son yılların en iyisiydi. Bu sezon ise ortalama denebilir. Nike'ın son sezon yaptığı formalara nazaran geçerli bence.

Seneye farklı bir deplasman işi göreceğimizi düşünüyorum ama.

iceride tam parcali deplasmanda beyaz isini her sene yapsak bana koymaz
belli ki pumali profesyoneller de boyle dusunuyor ve vaziyetten memnunum
ucuncu, dorduncu, besinci vs. formalarda deneysel seylere gidebilirler gayet

duz kirmizi, duz sari ekstralar, tam parcalilar vs. puma baya emek sarf ediyor olumlu manada

Bu seneki kırmızı forma demeye 1000 şahit kepazelik timsali bütün her şeyi bok etti bence :asd:
Daha iyi olabilirdi de farklı bir şey denenmesi güzeldi ya yine de ama parçalı enfes mesela ya. Bu seneki parçalı 10/9 vs bana göre v yaka olmasa 10/10 du

Önümüzdeki sezon parçalısı 10/7 maks 8 mesela, beyaz beğendim ama üç sezon üst üste eh işte :asd:

Geri
Üst Alt