Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sondaki "y" yi "r" okudum nasıl mutlu oldum anlatamam. Günlük fenere .... dozuma katkı saydım.şampiyonluk nişanı altın temalı veya altın renkli forma istiyoruz moru siyahı fener giysin.
iğrenç olmuş reklam yaw
Nee formaya kadıköyün simgesi boğa figürünü koymak mı????
vaaaay
kudurdun bakıyorum daArsenal konsepti kopya yine
Logo ve amblemi neden oyle yapmislar bilmiyorum, cok ustuste gorunuyor reklamla.
United formalarinda gecmisteki basari yok bence. Ama adidas originals uzerinden kulup temalinurunleri cok iyi. Uzakdogu pazarini domine ediyor muhtemelen
Neye?kudurdun bakıyorum da
Çok şükür şunlardan kurtulduk böyle şeyler çıkmıyor3 senedir aynı formaları dayatacağına şöyle çeşit yap puma.
Ekli dosyayı görüntüle 322815
Bu seneki kırmızı forma demeye 1000 şahit kepazelik timsali bütün her şeyi bok etti benceMevut sezon açıkçası son yılların en iyisiydi.

Daha iyi olabilirdi de farklı bir şey denenmesi güzeldi ya yine de ama parçalı enfes mesela ya. Bu seneki parçalı 10/9 vs bana göre v yaka olmasa 10/10 duBu seneki kırmızı forma demeye 1000 şahit kepazelik timsali bütün her şeyi bok etti bence![]()