- 29 Ocak 2024
- 8.044
- 6.803
- 568
10 bin lira verip ultraweave bir beyaz fanila kim istemez ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıldızlar hep değişmiş memoli hakkını yeme adamların
Bende de mevcut, epeydir forma almiyorum , bi osi box aldim iste bayrak mayrak. O da harbi destek ve hadi nadir yapilan bir urun diye.bende bi huy var beğenmediğim şeyi almam
Su forma fume ve mor yerine turuncu detaylandirilsa cok satardi. Gene duz siyaha hizli uretim kafasi en basit seyi yapmislar.Insan azıcık bi özenir ya , şuna bak siyah puma tişörta GS logosu koyup geçelim hic uğraşmayalim demişler resmen.
Ekli dosyayı görüntüle 327026
Vallahi geçen seneki siyah forma kepazeliğinden sonra böyle sade formalara bişey diyemiyorum, arma falan da hoş duruyor bence. Mor yerine turuncu olsa daha da iyi olabilirdi.Insan azıcık bi özenir ya , şuna bak siyah puma tişörta GS logosu koyup geçelim hic uğraşmayalim demişler resmen.
Ekli dosyayı görüntüle 327026
dostum senin logon beyaz ya hubeşiktaş'a bu kadar beyaz forma yapılmıyor yavvvvvv (rok sesiyle)
Üstteki şahane imiş
Yaptiklari mor formadaki gibi logo kullanilsa, turuncu kol ve logo detayi olsa. Sortunu ya da corabini turuncu yapsan al sana muthis alternatif tema.Üstteki şahane imiş