Galatasaray, Puma ile Anlaştığını KAP'a Bildirdi!

Bunun sarısı güzel ama kırmızısını beğenmedim bu muymuş acep bizim vişneye çalan kırmızı
Yaklaşık olarak attım bu örnekleri ahbab, Puma yine bir miktar farklı olur diye düşünüyorum ama sarı ve kırmızı renklerimiz üreticiden üreticiye değişecek gibi çünkü üreticinin elindeki renk skalası önemli. Yani doğru renkler kesin attığım örnekler gibidir diyemiyorum :hat:

Puma ile yeni tonlarımız. Aşağıda da Nike'ın kullandığı tonlar mevcut, kıyas açısından.
GAhWTNpWIAAagSN

GAhXM5LWsAAVUBG

KAYNAK

Tahmin ettiğim gibi Adidas'ın son dönemlerinde ki renklerine yakın Puma tonları. Kaldı ki aslında Nike ciddi manada turuncu ve bordoya yakın görünüyordu, şık mı idi, evet; ben beğeniyordum ama fazla koyu olduğu da bir gerçek.

Son düzenleme:
tonlar daha güzel olmuş
Puma ile sahada nasıl görüneceğine dair en yakın örnek paylaşmış olduğum linkte ki Adidas tonları olabilir; bu tonlara yakın olduğu için yaklaşık sahada da nasıl görüneceğine dair bir fikir oluşturabilir; incelemek için:

Puma ile sahada nasıl görüneceğine dair en yakın örnek paylaşmış olduğum linkte ki Adidas tonları olabilir; bu tonlara yakın olduğu için yaklaşık sahada da nasıl görüneceğine dair bir fikir oluşturabilir; incelemek için:
fevkalâde

nike renkleri çok daha iyi. kaynak doğruysa hem tasarım hem renk olarak bir süre forma alınmaz gibi duruyor

sarı ve kırmızıdan pembe ve hardala mı geçiyoruz hayırdır bu renkler ne?

Puma, bize gerçek bir puma olan Khepren Thuram ı getirsin

Yaklaşık olarak attım bu örnekleri ahbab, Puma yine bir miktar farklı olur diye düşünüyorum ama sarı ve kırmızı renklerimiz üreticiden üreticiye değişecek gibi çünkü üreticinin elindeki renk skalası önemli. Yani doğru renkler kesin attığım örnekler gibidir diyemiyorum :hat:
Ellerinde skala falan olmaz. Her rengin bir numarası vardır. Ne verirsen onu alırsın.

Geri
Üst Alt