Galatasaray, Puma ile Anlaştığını KAP'a Bildirdi!

Seneye sokakta şu şekil yürümek. Var bir hayalimiz.

songg.png

Mert'in dediği gibi modellemde gölgelendirme renk tonu yanıltıcı olarak güzel durabilir (mesela en üstteki forma parlıyor sağdan ışık vermiş) - gerçekte o kumaş mat ve rengi canlı çıkmayınca kimse beğenmez. o konuda Turuncu-siyah renk kombinasyonları sanki joker oluyor genelde tasarımlarda ya da çok canlı renkler.

bizde o tok sarıyı ön plana çıkarmaları gerekecektir düşüncesindeyim.

bunlar biraz afrika ülkeleri olduğu için - geleneksel motif detaylandırması olarak bilerek yapımışa benziyor.
Nijerya’yı taklit etmişler evet ancak kalıplar ve kesimleri çok kötü. Kumaş kaliteside muhtemelen rezalettir. Umarım yanılırım yoksa 4 uzun sezon olacak

Siyah şort ve konç olacak imiş. Beyaz tercihi olan beni üzdü. Renkler ise değişiyor ton olarak artık farklı olacak yahut eskiye dönüş olacak da denilebilir.
Kaynak:

eyvah

kayserispor renklerine dönüyoruz
Sarı rengi yine turuncu iz taşıyacak keza kırmızı hafif vişne rengi, ama Nike renklerine göre daha açık tonlarda olacak anladığım. Yani endişelenecek durum yok gibi ahbert, sadece tonlar değişiyor bir miktar. Tabi formayı görünce anlayacağız nasıl duracağını...

Sarı rengi yine turuncu iz taşıyacak keza kırmızı hafif vişne rengi, ama Nike renklerine göre daha açık tonlarda olacak anladığım. Yani endişelenecek durum yok gibi ahbert, sadece tonlar değişiyor bir miktar. Tabi formayı görünce anlayacağız nasıl duracağını...
Ben Nike renklerini çok seviyordum ya. Cırtlarsa üzülürüm

Ben Nike renklerini çok seviyordum ya. Cırtlarsa üzülürüm
Her türlü Nike renklerine göre daha sarı ve kırmızı tonları bizi bekliyor ahbab, bu değişim biraz alışma süreci gerektirecek gibi, aslında Adidasın bizimle son dönemlerinde ki renklere yakın göreceğiz o tonlara alışmak lazım şimdiden. Yani tam Kayserispor rengi değil ama açık renkler diyelim Nike'a kıyasla

citynin deplasman formasını çok beğenenlerdenim - hiç bir espiris yok - kibar yaka ve kol detayı haricinde

Geri
Üst Alt