- 16 Haziran 2010
- 202.026
- 153.950
- 6.838
Parçalı olmadan olmazBu anldesign rumuzlu arkadaş çok güzel çalışmış.
Ekli dosyayı görüntüle 226914
Ekli dosyayı görüntüle 226915Ekli dosyayı görüntüle 226916
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parçalı olmadan olmazBu anldesign rumuzlu arkadaş çok güzel çalışmış.
Alternatif olarak seç yap bi tane bunlardanParçalı olmadan olmaz
3 boyutlu modellemede sade tasarımlar cillop gibi durur ancak realitede pek öyle olmuyor maalesef.Bu anldesign rumuzlu arkadaş çok güzel çalışmış.
Şu tasarımları gördüm hayata küstüm
Bu anldesign rumuzlu arkadaş çok güzel çalışmış.
Nijerya’yı taklit etmişler evet ancak kalıplar ve kesimleri çok kötü. Kumaş kaliteside muhtemelen rezalettir. Umarım yanılırım yoksa 4 uzun sezon olacakbunlar biraz afrika ülkeleri olduğu için - geleneksel motif detaylandırması olarak bilerek yapımışa benziyor.
Siyah şort ve konç olacak imiş. Beyaz tercihi olan beni üzdü. Renkler ise değişiyor ton olarak artık farklı olacak yahut eskiye dönüş olacak da denilebilir.
Kaynak:
Sarı rengi yine turuncu iz taşıyacak keza kırmızı hafif vişne rengi, ama Nike renklerine göre daha açık tonlarda olacak anladığım. Yani endişelenecek durum yok gibi ahbert, sadece tonlar değişiyor bir miktar. Tabi formayı görünce anlayacağız nasıl duracağını...eyvah
kayserispor renklerine dönüyoruz
Ben Nike renklerini çok seviyordum ya. Cırtlarsa üzülürümSarı rengi yine turuncu iz taşıyacak keza kırmızı hafif vişne rengi, ama Nike renklerine göre daha açık tonlarda olacak anladığım. Yani endişelenecek durum yok gibi ahbert, sadece tonlar değişiyor bir miktar. Tabi formayı görünce anlayacağız nasıl duracağını...
eyvah
kayserispor renklerine dönüyoruz
Her türlü Nike renklerine göre daha sarı ve kırmızı tonları bizi bekliyor ahbab, bu değişim biraz alışma süreci gerektirecek gibi, aslında Adidasın bizimle son dönemlerinde ki renklere yakın göreceğiz o tonlara alışmak lazım şimdiden. Yani tam Kayserispor rengi değil ama açık renkler diyelim Nike'a kıyaslaBen Nike renklerini çok seviyordum ya. Cırtlarsa üzülürüm
Örnek olarak;Ben Nike renklerini çok seviyordum ya. Cırtlarsa üzülürüm
Bunun sarısı güzel ama kırmızısını beğenmedim bu muymuş acep bizim vişneye çalan kırmızıÖrnek olarak;
![]()
Galatasaray 2009-10 İç Saha Forması
Simdi incele Galatasaray 2009-10 İç Saha forması takim adidas, giydim da 2009-10 Süper Lig sezonwww.footballkitarchive.com