- 20 Eylül 2009
- 19.012
- 17.557
- 2.773
Sudyen mahiyetinde giyeriz yaPuma formaları bizim giyemeyeceğimizin farkındasın değil mi?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sudyen mahiyetinde giyeriz yaPuma formaları bizim giyemeyeceğimizin farkındasın değil mi?![]()
Maça gitmek lazım öyle. Rakip takıma korku salarız.Sudyen mahiyetinde giyeriz ya
Maça gitmek lazım öyle. Rakip takıma korku salarız.
Umbro için kampanya düzenleyelimEkli dosyayı görüntüle 226133
Keşke umbro olaymış, vücut hatlarimiza tam otururdu Emrah.. Gayet basarili. Hak verdim sana
Eminim sorun ayakkabıydı2 ay evvel pumanın bir halısaha ayakkabısını almıştım, benim gibi Figo tarzı bir adamı Sabri Sarıoğlu'na çevirmişti. Rezalet bir deneyimdi.
kramponları bok gibi deniyor cidden2 ay evvel pumanın bir halısaha ayakkabısını almıştım, benim gibi Figo tarzı bir adamı Sabri Sarıoğlu'na çevirmişti. Rezalet bir deneyimdi.
Balkanlar ve yavru vatan Kıbrıs dahil bu coğrafyada sol ayağıynan müthiş vuruş yapabilen bir Olcay Şahan vardı bir de ben kardeşim.Eminim sorun ayakkabıydı![]()
Yilbasi sonrasi Fitness programinin anlami su anda katlandiPuma formaları bizim giyemeyeceğimizin farkındasın değil mi?![]()
araya kaçmış sanki. eliyle düzeltiyor