- 17 Eylül 2018
- 20.337
- 23.267
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında bu anlaşma mevcut şartlara bakılınca yapılabilecek en makul anlaşmalardan birisi diyebilirim. Nedenlerim ise;Bu tip konularda bizim yorum yapmamiz cok saglikli degil cunku isin lojistik kismi var, kar dagilimi var vs.. kisisel tecrubelerimiz bu duruma yorum yapmak icin cok uygun degil zira farkli bir anlasma yapisi. Magazadan aldigimiz bir ayakkabi uzerinden ya da ilk yikama sonrasi ceken t-shirt uzerinden yorumlamak oldukca yanlis. Ornegin, suan dunyanin zirvesindeki klup Puma'nin sponsorlugu altinda. Kisacasi, klubun menfaatine ve sartlarina en uygun teklifi aldigimiz firma Puma ise saygi gostermek durumundayiz. Bakalim zaman ve sartlar ne gosterecek sonucta bilinen ve sayin bir firma.
Kisisel olarakta Nike ile devam etmemizi isterim yeni saglam bir sozlesme ile. Ancak bu bizim elimizde olan bir surec degil. Bizi baglayanda bir durum yok oyle cok yangin yapacak. Klubun ve profesyonellerin isi onlar kullanacaklar urunleri gunun sonunda. Bu forma tipi takintiligi falanda bana banel gelmekte. Neyse, hayirlisi olsun takimimiz icin.

Puma formaları bizim giyemeyeceğimizin farkındasın değil mi?Zamanında adidastayken Canaydın nikein distribütöru diye Nike sponsor olmazdı. Etik değil diye alkislardik. Adidasin 3 çizgisine takip sover, keşke Nike olsa derdik. Sonrasında Nike oldu, formaları beğenmedik. Keşke başka firma olsa dedik. Şimdi pumaya geldi sıra. Gençliğimde eşofman üstü vardı puma, severdim, kramponlarinida giymisligim var. Görmeden yorum yapmamak lazım. Belki güzel formalar gelecek kim bilir? Para konusuna girmiyorum, dolar Euro ile yapılan her anlaşma bugün için ucuz, yarın için müthiş anlaşmadır. Takilmayalim