- 17 Eylül 2018
- 20.337
- 23.267
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada siyahın üstüne o tondaki yeşil yazı güzel olmuş.Bu 3. formasıydı o sezon puma kullanan takımların. Bütün takımlara aynı formayı yaptılar o sezon. Bizim Gladbach da A kategorisinde değil mesela ama o sezon aynı forma Gladbach'da da vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 226098
Söylenti olarak Pumaxfb bu sezon sonrası sona erebilir imiş. Adidas söylentileri var. Bilemiyorum tabi, nasıl bir nihai durum olur yazın anlayacağız sanıyorum.Hayır anlamadığım fb de puma iken puma nasıl teklif getirmiş anlamadım. Genelde aynı şehir takımları pek aynı firmadan giyinmez.
Mesela manu ile citynin firmalar aynı olmadı keza inter-milan vs
Biz puma olunca ülkede nike giyen de kalmadı(büyük takım olarak)
Sarper ile bazı noktada görüşlerimiz uyuşuyor. Lakin yıldız konusunda katılmıyorum. Hukuki hiçbir dayanağı olmayan bir konuyu sırf kavga bitsin diye kabullenmek rezalettir. Hukuk her şeyden üstündür.bu mesajı @Tahir Mahir Koç atsa forum yonetımı banlardı onu
Bence çok kötü bir tasarım ya.Bu arada siyahın üstüne o tondaki yeşil yazı güzel olmuş.
Geçen seneki baya formaları iyiydi ama ondan öncesi uzun bir süre baya kötüydü bir dönem parçalı diye çıkardıkları rezalet tasarımlardı.Nike çok bozdu