- 10 Mart 2013
- 121.490
- 158.156
- 5.068
Yeter ulanyeni 14 sene loading
uğursuz forma
nike fb ile anlaşırsa kudururum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeter ulanyeni 14 sene loading
uğursuz forma
bunu yazdık tepki aldıkyeni 14 sene loading
uğursuz forma
adidasın acılımı nedır?kulübün ne kadar aldığı beni değil kulüp yöneticilerini ilgilendirir
benim beklentim şunlar
nike gibi seçimsonik alternatif forma yapmasın beyaz atlet üstüne armayla
nike gibi maç forması ile taraftar forması arasında uçurum olmasın ki açıkça sizi şeyimize sallamıyoruz demesinler bize
kısacası nike gibi olmasın
keşke adidas olsaydı ama yapacak bir şey yok artık
?FB'nin 5 yıldızına karşı direnmeyi bırakalım derim artık.Hesaplamayı adamların 28 şampiyonluğunu geçecek şekilde yapalım
bu mesajı @Tahir Mahir Koç atsa forum yonetımı banlardı onuFB'nin 5 yıldızına karşı direnmeyi bırakalım derim artık.Hesaplamayı adamların 28 şampiyonluğunu geçecek şekilde yapalım
allah allah bunu akıl edememişlerYazı bekleseydik keşke cl+bir şamp belki daha fazla teklif getirirdi.
Hangi firmayla imzalasak bunu dicektin zaten Şahin !!
Puma, işbu Sponsorluk ve Lisans Sözleşmesi kapsamında Şirketimize toplamda net 25.000.000 EURO tutarında bir sabit ödeme, sportif başarıya dayalı oluşturulmuş olan prim ve ödül sistemine uygun olarak prim ödemesi ve bunların dışında ayrıca Puma tarafından satışı yapılacak olan Şirketimiz Lisanslı ürünleri üzerinden hesaplanacak tutarda telif ödemesi yapacaktır.
O FBli ben GSliyim ondanbu mesajı @Tahir Mahir Koç atsa forum yonetımı banlardı onu
Rudolph, rahmetli döneminde Nike’den %25 kalıyor, GSStore ürünü alın diyordu. O günler bugün Nike’nin sponsor olmama nedeni işte de neyse.Sanmıyorum Nike %25 olsun düşük diyorlardı iyi para verdiği için ki Puma için de pay daha fazla diyorlardı %35 falan mı o zaman.