Galatasaray, Puma ile Anlaştığını KAP'a Bildirdi!

bizim takım yaz ayından sonra tesislere dönüşte

6a876795aa2c4a8de716c03eeeb33699.png

Hayır anlamadığım fb de puma iken puma nasıl teklif getirmiş anlamadım. Genelde aynı şehir takımları pek aynı firmadan giyinmez.

Mesela manu ile citynin firmalar aynı olmadı keza inter-milan vs

Biz puma olunca ülkede nike giyen de kalmadı(büyük takım olarak)

Formadan ziyade diğer tekstil ürünleri için atılmış adım gibi.
Ciddi derecede başarılı ve kaliteli olduğunu hissettiren ürünler var.

Hayır anlamadığım fb de puma iken puma nasıl teklif getirmiş anlamadım. Genelde aynı şehir takımları pek aynı firmadan giyinmez.

Mesela manu ile citynin firmalar aynı olmadı keza inter-milan vs

Biz puma olunca ülkede nike giyen de kalmadı(büyük takım olarak)
Söylenti olarak Pumaxfb bu sezon sonrası sona erebilir imiş. Adidas söylentileri var. Bilemiyorum tabi, nasıl bir nihai durum olur yazın anlayacağız sanıyorum.

Puma FB'den sonra bizimle anlaşarak büyük hata yaptı. Fenerliler şimdiden ağlmaya başlamış. Adamların başına bela olacaklar bu ezikoluezikler.

Bari bırakın formaları taraftar tasarımlarından seçelim.

Ne olacaktı 10 m euro mu vereceklerdi 50 euroya forma satılan yerde

Nerden alacaktı bu yatırımın karşılığını, enayi mi millet

puma’nin gundelik urunleri nikea bin basar ki ilgi alaka verceklerse ne ala

Puma’yi sevmem keske Adidas falan olsaydi.Hem magazacilik olarak daha iyiler hem de her yerde subeleri var.Umarim butun terin yapistigi igrenc formalardan uretmezler.Elite A kategorisinde olacak olmamiz iyi ancak yine de Puma soru isareti bende.Butun kaliteli takimlar adidas giyerken Puma’yla anlasmak ne bileyim hosuma gitmedi.Umarim duzgun magazacilik yapip stok konusunda Nike gibi sacma sapan isler yapmazlar.100. yil formasini alana kadar gotum catladi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt