Tier 1 Galatasaray, Rafael Leão İçin Bastırıyor

Leao olmazsa o ayarda zaten alınabilecek başka bir isim yok bence mevcut piyasada. Ben de başlarda soğuktum son sezonundan ötürü ancak bir önceki mesajımda da değindim, bu adam öyle bitik birisi değil. Defansif katkısı falan diyor herkes ama Osimhen gibi bir forvetin varken, rakip defansı iyice geriye ittiğinde Leao'nun topu ayağına aldığı senaryoyu düşünsenize. Bire bir kaldığında çok rahat adam eksiltebilen, koridor bulduğunda merkeze doğru hızla top sürüp şut çekebilen, ince pasları atma becerisine sahip birisi. Osimhen ile birlikte çok uyumlu olabilirler. Ligi geçtim CL'de de ciddi fark yaratabilir bu ikili. Bu senaryoda 10 numaramızın öyle aşırı dribbling ustası olmasına da gerek yok, saha görüşü yüksek, hızlı düşünüp hızlı karar alabilen pas uzmanı birisi olursa Sane, Leao, Osimhen bambaşka bir hücum gücüne dönüşür.

Fizik gücü bu kadar yüksek olup da aynı zamanda teknik kapasitesi de iyi olan bir kanadın bizim takımda iş yapamama ihtimali bence yok
Arkaya batrakov koydugunda nasil bir sey bekliyorsun

Forvet için tercih edilecek genco kanatta da verimli oynayabilecek birisi olursa Leao ile birlikte yeterli olur diye umuyorum. Kalmasını istediğim Kazımcan da kanat rotasyonuna katılır ayrıca.

Barış' ın iyi bir teklif getirip gittiği senaryoya göre diyorum.

Batrakov bence iki kanadı da oynatır yarım yamalak izlediğimiz hali gibiyse. Sane'nin hızlı verkaçlarına yanıt verebilir, Leao'nun koşularını besleyip birebir kalmasını sağlayabilir. O pas becerisi ile oynatmayacağı adam yok zaten. Okan hoca nasıl değerlendirir o soru işareti. Arka kurgu nasıl olacak önemli olan o

Batrakov bence iki kanadı da oynatır yarım yamalak izlediğimiz hali gibiyse. Sane'nin hızlı verkaçlarına yanıt verebilir, Leao'nun koşularını besleyip birebir kalmasını sağlayabilir. O pas becerisi ile oynatmayacağı adam yok zaten. Okan hoca nasıl değerlendirir o soru işareti. Arka kurgu nasıl olacak önemli olan o
Hocanın torreira lemina duzenini bozacagini sanmiyorum kilit maçlarda torr - lemina onde aldigimizi dusunelim batrakov leao osi sane olur gibi.

İzlediğim videolarda beğendim Batrakov' u. Klasik 10 numara gibi değil de bir 8 gibi oyunun hep içinde, defansif katkısı da yeterli olabilecekmiş gibi gördüm. Tam 8.5 numaranın karşılığı özetle. Bunu diyince bazılarının aklına hemen beyinsiz Belhanda gelebilir, tövbe estağfurulluah!..

Videolarda filan pas görüşü muazzam. Tüm sahaya hakim gibi de işte bir de mental boyutu var. Orada herkesten iyi olduğunu düşündüğü için mental açıdan çok rahat. Bütün büyük maçlarda ne yapmış izlemek lazım.

Bu herife niye bu kadar takılıp kalındı anlamak güç. Potansiyeli çok çok yüksek olabilir ama ciddi devamlılık problemi var. Oyundan kopuk kendi halinde takılan biri izlediğim ve duyduğum kadarıyla. As sol açığımız var üstüne. 50 milyon euroyu senede 3-5 kere kendini bulacak bir potansiyele vermek bizim gibi bir kulüp için kamikaze dalışından farksız.

50 m eurolar seviyesinde bonservis bütçesi ayıracağımız oyuncu için bile soru işaretlerimiz var. maaşı da çift haneli sayı olur. istemiyorum ben bu herifi ya.

Bu herife niye bu kadar takılıp kalındı anlamak güç. Potansiyeli çok çok yüksek olabilir ama ciddi devamlılık problemi var. Oyundan kopuk kendi halinde takılan biri izlediğim ve duyduğum kadarıyla. As sol açığımız var üstüne. 50 milyon euroyu senede 3-5 kere kendini bulacak bir potansiyele vermek bizim gibi bir kulüp için kamikaze dalışından farksız.
Bence bu herif bulunduğu yerde mutsuz ağabey. Motivasyon ile coşar gibi duruyor. 2 yıl önce basıp giden dribbling canavarının henüz 27 yaşında yan pas geri pas al verciye dönüşmesi hayatın olağan akışına aykırı.

fener forması gören sneijder tepkisi vermiş malesef

Bir oyuncuya bu kadar paraları verecek olsam düşünmeden 8 ya da 10 numara alırım. Yine büyük hata yapıyoruz ya.

Hayırlısı diyelim.

Geri
Üst Alt