Tier 1 Galatasaray, Rafael Leão İçin Bastırıyor

transfer yatmis teklifimiz reddedilmis

Galatasaray ile Milan arasında Rafael Leao için yürütülen transfer görüşmeleri şu an için tıkanmış durumda. (Matteo Moretto)

Yemin ediyorum kader mi dersin, baht mı dersin, başımıza gelen şu süreç piyango gibi resmen.

Ne güzel adamlar sana boşa para harcatmamaya çalışıyorlar. 80-90 milyon Euron kasanda kalsın, daha mantıklı makul işler yap diyorlar.

Biraz aklınızı kullanın da şu parayı gerçekten elzem olan yerlere harcasanıza ulan. Alsanıza bir orta saha ve 10 numara.

o leao ve can uzun artik galatasaryin oyuncusu diyen kahve konyak midir nedir banlasaniza abi
Onu savunmak gibi olmasin da yazdigi bu anlama gelmiyordu. 2 gun icinde transferi bitirmeye calisiyorlar minvalinde yazdi ama tabii su anda hicbir haber yok. Ve patlayan tek duyumcu o degil. Su anda bizim yonetim sayesinde patlamayan adam yok sanirim. Ha bire etrafa yalan haber veriyorlar geliba.

Bu sezon almazsak seneye max 15 milyon.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu savunmak gibi olmasin da yazdigi bu anlama gelmiyordu. 2 gun icinde transferi bitirmeye calisiyorlar minvalinde yazdi ama tabii su anda hicbir haber yok. Ve patlayan tek duyumcu o degil. Su anda bizim yonetim sayesinde patlamayan adam yok sanirim. Ha bire etrafa yalan haber veriyorlar geliba.
Ek olarak, işin içinde heyecanlanan Kavukçu, yönetime tam inancı olan okanda var. Avrupa'nın en güçlü takımı yapacak dursunda var

Geri
Üst Alt