- 16 Haziran 2010
- 205.272
- 157.784
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka isim vererek tehdit yapıyoruz gibiYattı mı yoksa
villareal maçı öncesi uçuşu var geliyor diyordunAldık da Zaha gibi olması kaldı.
Ben mi demişim? Çıkar göster!!villareal maçı öncesi uçuşu var geliyor diyordun
Daha adayi uzerine yapmadik.Bastıra bastıra bi hal olduk
Onu savunmak gibi olmasin da yazdigi bu anlama gelmiyordu. 2 gun icinde transferi bitirmeye calisiyorlar minvalinde yazdi ama tabii su anda hicbir haber yok. Ve patlayan tek duyumcu o degil. Su anda bizim yonetim sayesinde patlamayan adam yok sanirim. Ha bire etrafa yalan haber veriyorlar geliba.o leao ve can uzun artik galatasaryin oyuncusu diyen kahve konyak midir nedir banlasaniza abi
Ek olarak, işin içinde heyecanlanan Kavukçu, yönetime tam inancı olan okanda var. Avrupa'nın en güçlü takımı yapacak dursunda varOnu savunmak gibi olmasin da yazdigi bu anlama gelmiyordu. 2 gun icinde transferi bitirmeye calisiyorlar minvalinde yazdi ama tabii su anda hicbir haber yok. Ve patlayan tek duyumcu o degil. Su anda bizim yonetim sayesinde patlamayan adam yok sanirim. Ha bire etrafa yalan haber veriyorlar geliba.