Galatasaray, RB Leipzig’i Mahkemeye Verdi!

Furkan Korkmaz

🦁PALA🦁
Yönetici
Süper Moderatör
galatasaraya_veda_eden_brumanin_turkiye_kariyeriKm.jpg

Bruma'yı satarken yapılan anlaşma kapsamında Almanya’da oynanacak bir hazırlık maçının geliri Galatasaray'ın kasasına girecekti.

Maçın oynanmaması durumunda ise Leipzig’in Galatasaray’a 1 milyon € ödemesi gerekiyordu.

Akşam

sizin para cok deger kaybetti 200 bin euro yeter size diyebilirler

Parayı Fenerbahçe'den tahsil edelim.

En son 5 sene önce giydiğin montunun cebinde euro bulmak gibi. Tl bazında hesaplarsak bayağı kar ettirdi.

- Bruma 13 milyon euro'ya ilk transfer olduğunda euro 2,7'ti ve yaklaşık 35 milyon tl ödenmişti.
- 2015'te 1,9 milyon euro'ya Sociedad'a kiralandığında euro 3 tl idi ve yaklaşık 5,7 milyon tl kazanılmıştı.
- 2017'de 15 milyon euro'ya Leipzig'e satıldığında euro 4,1 tl idi ve yaklaşık 61,5 milyon tl kazanılmıştı.
- 2022'de 1 milyon euro mahkeme sonucuna göre ödenirse yaklaşık 18 milyon tl kazanılacak.

Hepsini toplar, çıkarırsak 2013'te büyük umutlarla yapılan wonderkid transferi saha içinde bekleneni veremese de alış-satış anlamında 50 milyon tl kazandırmış olur. İmaj hakları, reklam gelirleri, forma satışları falan da düşünüldüğünde karlı bir alışveriş oldu.

2019 kışında bir maçımız vardı diye hatırlıyorum Linnes atmıştı hatta. Sözleşme ile bağlantısı var mıydı bilemiyorum.

Bende tam tersini anladım yangın yapmaya giriyordum

Verin lan paramızı

Zaman kısıtlaması yoksa 10 sene sonra falan istesek daha karlı olurdu acele etmişiz. 😁

En son 5 sene önce giydiğin montunun cebinde euro bulmak gibi. Tl bazında hesaplarsak bayağı kar ettirdi.

- Bruma 13 milyon euro'ya ilk transfer olduğunda euro 2,7'ti ve yaklaşık 35 milyon tl ödenmişti.
- 2015'te 1,9 milyon euro'ya Sociedad'a kiralandığında euro 3 tl idi ve yaklaşık 5,7 milyon tl kazanılmıştı.
- 2017'de 15 milyon euro'ya Leipzig'e satıldığında euro 4,1 tl idi ve yaklaşık 61,5 milyon tl kazanılmıştı.
- 2022'de 1 milyon euro mahkeme sonucuna göre ödenirse yaklaşık 18 milyon tl kazanılacak.

Hepsini toplar, çıkarırsak 2013'te büyük umutlarla yapılan wonderkid transferi saha içinde bekleneni veremese de alış-satış anlamında 50 milyon tl kazandırmış olur. İmaj hakları, reklam gelirleri, forma satışları falan da düşünüldüğünde karlı bir alışveriş oldu.

eyvallah oktayfield

Geri
Üst Alt