- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Apo hocadan öğrendikleriyle yeni teknik direktörümüz olacak sonucu da çıkabilir bu fotodanHocama istifa et demeye getirmişler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo hocadan öğrendikleriyle yeni teknik direktörümüz olacak sonucu da çıkabilir bu fotodanHocama istifa et demeye getirmişler.
lan olm, gelenler soyup gidecekler. yerine yine böyle adamlar gelecek.Abartalım
Abartalım ki çekip gitsinler
Yorum bulamadım, haklısın.lan olm, gelenler soyup gidecekler. yerine yine böyle adamlar gelecek.
Cengonun ekibine 2 tane transferden anlayan eleman (alım-satım)Yorum bulamadım, haklısın.
Ama yine de çekip gitsin ezik çapsızlar
Sen ebu cehil misinCengonun ekibine 2 tane transferden anlayan eleman (alım-satım)
2 tane de medyayla kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak eleman alıp 1 dönem daha devam etmesinden yanayım.
önümüzde daha zorlu 1 süreç var maalesef, ve parlatılan elmas ekibini hiç gözüm tutmuyor yaw.
cengo aday olmazsa apo o ekipte devam eder bu arada.
@Melih Sönmez
Şu B. Elmas denen herif sinsi hainin teki gibi duruyor ama yönetim listesi sağlam en azından.
Yusuf Günay misal. Yönetmenin Y sini bilmeyen sıradan bir memur. Yönetimde bu pozisyonda ne işi var? Kim bu herif? Vasfı nedir?
Abdurrahim Albayrak'ı çok severdim geçmiş yönetimlerde sadece Florya ile ilgilenirken. Topçuların bokuna kadar ilgilenirdi. Bu herifin görevi bu. Dahası olamaz bundan.
Son olarak Cengiz. Devlet eğitimini yemiş biri. Hitabeti düzgün. Ama bu herif neci? Neyi yönetmiş önceden? Serveti nedir? Nerede ne ağırlığı var? Ya da Galatasaray markasının ağırlığını kullanıp engelleri aşmayı becerebiliyor mu?
Çoğu topçumuz M. Cengiz'den zengindir. Yusuf Günay'a girmiyorum bile. Vasıfsız işe yaramazın teki.
Bu herifleri tercih edeceğime Burak Elmas denen sinsi birine benzeyen herif gelsin daha iyi
Bilmem, ilgilenmiyom o konularlaekibi de sinsi geliyor bana. kaç tane başkan adayı çıktı şimdiye kdr?
Cengonun ekibine 2 tane transferden anlayan eleman (alım-satım)
2 tane de medyayla kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak eleman alıp 1 dönem daha devam etmesinden yanayım.
önümüzde daha zorlu 1 süreç var maalesef, ve parlatılan elmas ekibini hiç gözüm tutmuyor yaw.
cengo aday olmazsa apo o ekipte devam eder bu arada.
Özlememek elde değil cidden. Kalite .