Galatasaray Resmi Hesaplarının Fatih Terim'i Paylaşmaması

Yorum bulamadım, haklısın.

Ama yine de çekip gitsin ezik çapsızlar
Cengonun ekibine 2 tane transferden anlayan eleman (alım-satım)

2 tane de medyayla kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak eleman alıp 1 dönem daha devam etmesinden yanayım.

önümüzde daha zorlu 1 süreç var maalesef, ve parlatılan elmas ekibini hiç gözüm tutmuyor yaw.

cengo aday olmazsa apo o ekipte devam eder bu arada.

Evet bu benim de Instagram da dikkatimi cekti. Ilk fotograflarda genelde ya Apo denen sahtekar ya da M.Cengiz denen vasifsiz oluyor.

Dursun'un yönetiminden daha kötüsü gelmez diyorduk ama bunlar da az capsiz degil.

2 tane de medyayla kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak eleman alıp 1 dönem daha devam etmesinden yanayım.

önümüzde daha zorlu 1 süreç var maalesef, ve parlatılan elmas ekibini hiç gözüm tutmuyor yaw.

Sen ebu cehil misin

@Melih Sönmez

Şu B. Elmas denen herif sinsi hainin teki gibi duruyor ama yönetim listesi sağlam en azından.

Yusuf Günay misal. Yönetmenin Y sini bilmeyen sıradan bir memur. Yönetimde bu pozisyonda ne işi var? Kim bu herif? Vasfı nedir?

Abdurrahim Albayrak'ı çok severdim geçmiş yönetimlerde sadece Florya ile ilgilenirken. Topçuların bokuna kadar ilgilenirdi. Bu herifin görevi bu. Dahası olamaz bundan. Bu herifin transferle ne işi var la? Ben üst düzey bir yönetici olsam Abdur'u karşıma alır dalga geçerim.

Son olarak Cengiz. Devlet eğitimini yemiş biri. Hitabeti düzgün. Ama bu herif neci? Neyi yönetmiş önceden? Serveti nedir? Nerede ne ağırlığı var? Ya da Galatasaray markasının ağırlığını kullanıp engelleri aşmayı becerebiliyor mu?

Çoğu topçumuz M. Cengiz'den zengindir. Yusuf Günay'a girmiyorum bile. Vasıfsız işe yaramazın teki.

Bu herifleri tercih edeceğime Burak Elmas denen sinsi birine benzeyen herif gelsin daha iyi

@Melih Sönmez

Şu B. Elmas denen herif sinsi hainin teki gibi duruyor ama yönetim listesi sağlam en azından.

Yusuf Günay misal. Yönetmenin Y sini bilmeyen sıradan bir memur. Yönetimde bu pozisyonda ne işi var? Kim bu herif? Vasfı nedir?

Abdurrahim Albayrak'ı çok severdim geçmiş yönetimlerde sadece Florya ile ilgilenirken. Topçuların bokuna kadar ilgilenirdi. Bu herifin görevi bu. Dahası olamaz bundan.

Son olarak Cengiz. Devlet eğitimini yemiş biri. Hitabeti düzgün. Ama bu herif neci? Neyi yönetmiş önceden? Serveti nedir? Nerede ne ağırlığı var? Ya da Galatasaray markasının ağırlığını kullanıp engelleri aşmayı becerebiliyor mu?

Çoğu topçumuz M. Cengiz'den zengindir. Yusuf Günay'a girmiyorum bile. Vasıfsız işe yaramazın teki.

Bu herifleri tercih edeceğime Burak Elmas denen sinsi birine benzeyen herif gelsin daha iyi

ekibi de sinsi geliyor bana. kaç tane başkan adayı çıktı şimdiye kdr?

Apo'nun zaten yönetimlere girmemesi lazım. Sportif AŞ'de bir koltuk vereceksin. Yönetimler değişse de kalacak. Mert Çetin ile beraber götürürler Florya'yı.

3 ay sonra gidecek bir yönetim için fazla hırslılar. Bir an önce defolmaları dileğiyle...

Üfff artık baydı Fatih Terim ve yönetim arasında yaşanan sorunlar. Bunda önce de Ünal Aysal ile yaşadı. Valla Fatih hocayı severim ama işin cılkı çıkmaya başladı. Ya yönetime karışmasın işini yapsın, yada başkanlığa aday olsun. Bu nedir ya sürekli sürekli!

Yıl 2021 bizim uğraştığımız şeylere bak. Ergen tripleri.

Bıktım usandım artık.

bu yüzden mi takim 3 senedir top oynamiyor simdi? anlamadim ki
sorun bu muymus gercekten

Eğer hocanın haberi olmadan gönderildiyse ve bugün puan kaybı yaşanırsa, ciddi şeyler yaşanabilir. Kazanırsak hoca yine her türlü laf çakacaktır da, şiddeti az olur. Özellikle hocaya bildirilip, hoca gönderilmesine karşı çıkılıp gönderildiyse ortalık alev alıyordur. Lakin tüm bunlar ışığında hocanın tek ilgilenmesi gereken şey takım, bu oluşan vaziyetten bir itici güç oluşturmak isteyecek mi..

Galatasaray taraftarının paranoyak olması

Geri
Üst Alt