- 3 Temmuz 2012
- 139.032
- 87.625
- 5.338
üyeligi iptal edip tekrar katılacakmıssın dostum sımdı yap ve 150 tl verOlmuyor kardeşim anlamıyor musun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üyeligi iptal edip tekrar katılacakmıssın dostum sımdı yap ve 150 tl verOlmuyor kardeşim anlamıyor musun?
o zaman 23 aylık uyelik sıfırdan baslamıyor mu?Ben üyeliği iptal edip tekrar katıl dedim o zaman paket seçenekleri çıktı
şu an üyeliğiniz kaç aylık gözüküyor?Ben üyeliği iptal edip tekrar katıl dedim o zaman paket seçenekleri çıktı
İptal ettim yine çıkmDı 16 augusta kdr devam ediyorüyeligi iptal edip tekrar katılacakmıssın dostum sımdı yap ve 150 tl ver
Yok hocam ben de hala 24 ay yazıyoro zaman 23 aylık uyelik sıfırdan baslamıyor mu?
Olmadıüyeligi iptal edip tekrar katılacakmıssın dostum sımdı yap ve 150 tl ver
iosda yok halaAyrıcalıkları görüntüleye gelin oradan yükseltin
Ekli dosyayı görüntüle 296882
Ekli dosyayı görüntüle 296883
ios üzerinden değil mobil tarayıcıdan veya pcden gir linke tıkla.iosda yok hala
BÜYÜK TARAFTARIN YANINDA
hacim eline sağlık çok güzel yazmışsın ama bizde o seviye değiştir butonu çıkmıyor.Arkadaşlar üye olanlar mobilden veya pc tarayıcısından youtube kanalına girip aşağıdaki adımları uygulasınlar.
Adım 1
Kanala girince 3 noktaya tıklayıp seviye değiştir linkine tıklayacaksınız
Ekli dosyayı görüntüle 296892
Adım 2
Diğer üyelikte olanlar sarı-kırmızı paketi seçip seviye değiştir diyecek. Zaten üye olanlardan 150TL için kalan farkı hesabından tahsil edecek google. Üye olmayanlar katıl linkine tıklayıp üyelik alacaklar.
Ekli dosyayı görüntüle 296895
Nerden deniyorsun?hacim eline sağlık çok güzel yazmışsın ama bizde o seviye değiştir butonu çıkmıyor.
Nerden deniyorsun?
aynenPC'de Chrome'dan deniyorum bende de çıkmıyor "Seviye yükselt" butonu.