Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 36.101
- 30.937
- 3.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denedim öyle yapınca da sadece eskiden var olan 2 paket çıkıyor, yeni paket yok.@Vasfi Vural üstad günü kurtarmalık yöntem arıyorsan farklı bir mail adresiyle katıl alabilirsin ben öyle yapacağım bu şekilde oldu
Ekli dosyayı görüntüle 296955
Tarayıcıdan deneyin masaüstü moduylaDenedim öyle yapınca da sadece eskiden var olan 2 paket çıkıyor, yeni paket yok.
YouTube uygulamasinda katil yada join kısmi var sonra aylık 19tl üyelik çıkıyorNasıl oluyoruz üstad sadece 2 tip üyelik çıkıyor
Hepsi var biraderGsplus premium üyesi olun biraz paraya kıyıp
Hepsi var birader
450 milyon TL için kaç kişi lazım yav bana biraz sallamasyon geldi ama hayırlısıGalatasaray, YouTube üzerinden son 3 saatte yaklaşık 10 milyon Euro gelir elde etti.(Social Finance)
Sallamasyon tabi.450 milyon TL için kaç kişi lazım yav bana biraz sallamasyon geldi ama hayırlısı
Galatasaray, YouTube üzerinden son 3 saatte yaklaşık 10 milyon Euro gelir elde etti.(Social Finance)
10 milyon euro imkansız tabi ama bundan fazlada olabilir. Ha tabi burada önemli olan bunların aylık devam etmesi hem bu hem de GsPlus'tan yıllık geliri 8-10 milyon dolar dijital gelir gayet iyi ki bu reklam vb ile aratabilir.Takribi 50 bin yeni kayıt olsa Sarı-Kırmızı Paket 50k*200=10 milyon türk lirasıdır o![]()