Galatasaray, Richard Rios İçin Palmeiras'a Resmi Teklifini İletti

Galatasaray'da oynayan Kolombiyalılar;
Faryd Mondragon
Gustavo Victoria
Jersson Gonzalez
Juan Pablo Pino
Robinson Zapata
Radamel Falcao
Davinson Sanchez

Mondragon ve Sanchez tam isabet.

Pino fena değildi. Çok kötü döneme denk geldi.

Victoria'yı çocukken 1 sezon izlemiştim, tam hatırlamıyorum.

Jersson Gonzalez'in adını bile duymadım. Baktım, 2001 yılında gelmiş, 1 maça bile çıkmadan gitmiş.

Falcao ve Zapata tutmadı.

Takımın Kolombiyalı karnesi bu şekilde.

Bu arada Pino çok yetenekli bir adamdı. Tıpkı Giovanni gibi çok yanlış bir dönemde geldi.

bu nasıl oyuncu 24 yaşında ve kariyerinde sadece 3 asisti var. bu adam kendisinin ortasaha olduğuna emin mi?
Videolardan izledigim ince paslar atan bir adam değil, daha çok, temaslı oynamayı seven, ikili mücadele kazanan, sert ama aynı zamanda driblingle top taşıyan bir adam. Hep bu yönünü göstermişler, biraz Melo ya benziyor ama o kadar teknik değil zaten öyle olsa Premier ligden ciddi teklif alırdı. Potansiyeli yüksek ama.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videolardan izledigim ince paslar atan bir adam değil, daha çok, temaslı oynamayı seven, ikili mücadele kazanan, sert ama aynı zamanda driblingle top taşıyan bir adam. Hep bu yönünü göstermişler, biraz Melo ya benziyor ama o kadar teknik değil zaten öyle olsa Premier ligden ciddi teklif alırdı. Potansiyeli yüksek ama.

Söylemiş oldugun ozellikler tam bize gerekli hususlar.Bize o kadarda ince paşa gerek yok:)bence tam aradigimiz.Kesinlikle iş yapar 1 sert olsun 2 futbolu sevsin. 3 hırs yapsın.İzledigimiz kadarıyla hepsi mevcut.Yasida genç 25 wendele verecegimize 15-20 bu çocuğa verelim.

24 yaşında daha gelişmez bence melo agresifliğine rağmen çok gol atan asist yapan bir topçu idi

Yarım saat sonra maçı var.

11 başlıyor

Geri
Üst Alt