Galatasaray, Ryan Babel ile Anlaştı!

bejeke babayı olur adamlar feda diyecek.lazyo loser bir takım onu geç.başakşehir şuan avrupanın en yaşlı takımı euro futbolu bırakacak ve o başakşehir seneye daha da yaşlanacak

Valla bilmem. Ben bu takimin 10 numarasindan ve golcusunden inanilmaz rahatsizim. Duran top kullanamayan takimiz. Sut ve gol tehdidi olmayan 10 numaramiz var. Sut ve gol tehdidi olmayan 13 milyonluk santraforumuz var.

Babel iyi hamle olur bence.

Forvetimiz diagne zaten şu an? Ts ve bjk'yi Yendik Fb kılpayı kaçtı ligde lideriz ve avantaj biz de nasıl olucak bu iş ilk yarı 29 p toplamıştık üstelik.

Ama seneye Onyekuru olmayabilir. Onun yerine alicaz sanirim Babeli. Insallah en az onyekuru kadar katkisi olur.

Duran top kullanamayan , sut ve gol tehdidi olmayan 10 numaramiz var.

Gol atamayan 13 milyonluk sozde santraforumuz var.

Mutlaka 10 ve 9 numara pozisyonuna ust duzey oyuncular bulmaliyiz.

Bir de tabi merkez orta saha 6 ve 8 numara iyi planlanmali.

Bi o kadar da attırır rahat. Babel bu ligin buglarından biriydi. Mal bjk bırakmasa şuan şampiyondu diyorum

Bjk hem maaşını düzenli ödeyemiyordu hem de yeni sözleşmede anlaşamadılar. CL'de devam edebilseler takımı korur ve ciddi şampiyonluk adayı olurlardı bence de. Geçen sezon kafalarına vurduk neyse ki daha bir süre kaldıramazlar :D

Yaz transfer döneminde de hergun bunun haberi çıkacak devre arası Alan muhabbeti gibi yazinda saat başı Babel gelir ...

Brahimi 1,4 milyon net aliyormus portoda. Ona 3 sene icin 10 milyon önersen o bile belki biraz pazarlik sonra evet diyebilir. 2 sene sonra arabistanada satilir belki

Bonservis ödeyemeyeceğiz. Onyekuru gidiyor. Babel premier ligde su an kötü oynamıyor. Çok katkı verir. Bence olumlu transfer. Rakamlar gerçek mi o şüpheli?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanmıyorum bu kadar pahalı olsun. Yalnız aldıysak çok iyi olur. Hatta 2 senede Ajax olacağımızı sanan ergenlere inat Ribery de gelsin anasını satayım. Bu kalitede adamlar gelsin de her maç korku filmi gibi geçmesin.

SM-N935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanırım anlaşma kesin haberler çoğaldı mantıklı bir hamle umarım şartlarda uygundur ...

Boyle oynayacaksa gelsin

ns4303m5ge8z.png

Bizim sezon bitmeden bir oyuncu ile anlaştığımız görülmüş iş değil o yüzden yalan hele bu yönetim kaç yılda anca forvet aldılar.

3 sene boyunca iyi bir performans göstereceğini düşünüyorsan fazla söze gerek yok.

Malum bize gelen yabancılar ikinci sezonlarında direk düşüşe geçiyorlar fizik olarak. EPL de estiren adam bizde ikinci sezonunda süzülüyor.

Ayrıca ben gelmesin diye birşey demedim ki. Kontrat süresi uzun ve ücreti fazla olacaksa istemem tabi. Adam 32 yaşında sonuçta.

sent via GSC

bu paraya babelin genc halini alip gelirsin bu ne lan, fazla alanlarda asagiya cekmeli doviz kuru bu haldeyken bu paralar delilik

Geri
Üst Alt