Galatasaray, Ryan Babel ile Anlaştı!

Mantıklı hamle bu adamı piyasa ilk çıktığı dönemden beri severim belki kendini yeterince gelistirmedi belkide Liverpool tercihi o gün için yanlıştı çok daha üst düzey seviyede top oynaması bekleniyordu ...

Kalitesine lafım yok, zaten ucuz maliyetle mümkün olamayacağı belliydi...

Korktuğuma uğradım, direkt iki yıllık sözleşme yapılmasına bile karşıydım; hem yıllık maliyeti, hem sözleşme süresi bizimki gibi bir kulüp için fazlaca lüks olur, haber doğruysa. Hep dediğimi yine diyorum; ''Transferini düşündüğün bir futbolcuyu ille almak zorunda değilsin. Gerektiğinde masadan kalkmayı bileceksin''...

''Sihirbaz'' Haldun, Stoch transferini gerçekleştirmesine izin verilmedi diye küsüp yönetimden ayrılmıştı mesela (Hala borusunu öttürmeye çalışanlar var). Ona kalsa ''Üçse üç, beşse beş, onsa on'', transferi bitirip fiyaka yapmalıydı!...Böyle böyle batık duruma geldi asırlık kulüpler...

2 senelik sözleşme imza parası dahil 7 milyonmuş galiba gssözlükte gördüm

Çok para vermiyoruz direkman soyuluyoruz renktaşlar..Galatasarayı gelen soyuyor giden soyuyor...

Olaya alip satmak olarak bakmayin sadece. Gelip katki verip sampiyonluklar kazandirirsa. Aldigi parayi kimse konusmaz. Iyi transfer bence. Gayet fit ve formda

Aslında gayet normal ücretler ama işte satamayız kolay kolay geri dönüşü yok ondan biraz fazla gibi geliyor.

Çok fazla bonservisli oyuncu alamayız diye geçiş oyuncusu olarak kullanılmak isteniyor sanırım. 1 yıl oynatıp 2-3 milyona satsak bedavaya oynayıp gitmiş gibi olacak.

Evet benim de aklıma direk o geldi yazarken ama çok spesifik bir durum gerçekten istisna bile sayılamaz gelen oyuncu sayısını baz alırsak o da Ünal Aysal'ın ilk işiydi sanırım.

Elmander ile Adnan Polat yönetimi anlaşmıştı diye hatırlıyorum. Selçuk ile de görüşmeler yapılmıştı ama anlaşma var mıydı hatırlayamadım şimdi. Ünal Aysal da tabi Fatih Terim ile anlaşıp anlaşmaları da bozmayarak doğrusunu yaptı.

Aslında gayet normal ücretler ama işte satamayız kolay kolay geri dönüşü yok ondan biraz fazla gibi geliyor.
Geri donusu yok diyorsun da Ujfalusi ve Elmander ileride satabilecegimiz oyuncular miydi? Her pozisyona scout transferi yapacak degiliz. Ajax bile 32 yasindaki Schone ve 30 yasindaki Tadic'i oynatiyor. Babel 32 yasinda olmasina ragmen yarim sezon Premier League'de yaptiklari ortada, ustelik hollanda milli takimina da cagriliyor. Yani hala fit bir oyuncu. Bazilari imza parasi fazla diyor da 1m falan teklif edersen hic dusunmeden kabul etmez bu teklifi, siradan bir oyuncu degil Babel. 2 sezon işimizi gorur. Sattigin kadar alabilirsin varken sozlesmesi biten oyunculara yonelmekte fayda var.

İşine saygısı olan kaliteli bir oyuncu. bjk da beğendiğim bir oyuncuydu.

Fiziki düşük yaşayacağını düşünmüyorum İtalyan kondüsyoner yardımcısı ile.

Ffp süresi var iken bedava Babel gibi kaliteli oyuncular ile günü kurtarmak için ideal oyuncular.

Şampiyonluk adına olumlu silah olur. Avrupa maçlarında bile faydalı olur

Geri
Üst Alt