Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.422
- 49.812
- 3.133
80 Numara Ryan Babel..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander ile Adnan Polat yönetimi anlaşmıştı diye hatırlıyorum. Selçuk ile de görüşmeler yapılmıştı ama anlaşma var mıydı hatırlayamadım şimdi. Ünal Aysal da tabi Fatih Terim ile anlaşıp anlaşmaları da bozmayarak doğrusunu yaptı.
Madem bu kadar iyi
Niye satiiler?
Babel 'in futbol aklı da en az Feghouli kadar gelişmiş en az onun kadar futbolu biliyor bu adamlara ek olarak Fernando gibi kaliteli adamlar var takımda ama bu adamları dinamizmi ile tamamlayabilmek çok önemli bu konuda Nagatomo ve Mariano ikilisine veda etmekten yanayım. Babel'in arkasına Jetro || Feghouli 'nin arkasına Linnes ikilisi ile kanatlarımız hem kalite hem de dinamizm kazanır ve gerçekten seneler sonra doğru işleyen kanatlarımız olur
Orta sahaya gelince Fernando 'yu Fatih Terim acayip tutuyor ki son 1 aylık performansını devam ettirebilecekse kesinlikle sözleşmesini tamamlasın zaten bu adamın yanına artık gerçekten kaliteli bir 8 numara gerekiyor bu adam Selçuk gibi temposu yerlerde olmaması gerekiyor veya Ndiaye gibi topa düşman birisi kesinlikle olmaması gerekiyor Savanier bu konuda biçilmiş kaftan bizim için
Belhanda da seneye kadromuzda olacağını zannetmiyorum son dönemde özellikle Diagne ile penaltı tartışmasından sonra takımdan kopmuş gibi geliyor bana devre arasında ertelenen Arabistan transferi gerçekleşir umarım yazın Belhanda yerine hücumcu orta saha için gerçekten kaliteli tartışmaya kapalı bir adam gerekiyor artık şampiyon olup UCL 'de tırt bir sezon geçirmekten bıktım ben oraya gidiyorsak etkili olmaya iş yapmaya gidelim
MusleraBabel => Free
Linnes-Luyindama-Marcao-Jetro
Savanier-Fernando
Feghouli-Transfer-Babel
Diagne
Savanier => 7-8 mil.€
Jetro => 5 mil.€
Belhanda 'nın satışı ile finanse edebileceğimiz transferler ama hücumcu orta saha transferi ne olur nasıl halledebiliriz hiçbir fikrim yok ...
Diagne'yi satıp forvet almaz bu yönetimYazinin %90 nina katilmakla birlikte Diagne GS ın santraforu olamaz, olmamali. Kesinlikle satilmali gol kraliyken hazir. Seneye bizde gol krali olamaz.
Fernado-Savanier ikilisi arkasinda onlari aratmayacak yedekler de olmali. Cunku o bolge hem cok sakat/cezali duruma dusuyor hem de Fernandoya seneye tum sezon boyu guvenmek zor sakatlik ve formsuzluk ihtimallerinden oturu.
Diagne'yi satıp forvet almaz bu yönetimBir daha düşün istersen.
Gomis satıldığında da alırız diyorduk, yarım sezon golcü olmadan oynamak zorunda kaldık.Valla seve seve alacaklar. Koltuklari taraftara bagli. Adam gibi birini alacaklar. Bir de scout golcu. Yoksa olmaz bu is.
80 Numara Ryan Babel..
Ölmesinler de ağlasınlar.2. golde Adriano'nun yerine geçmesini beklememişiz.Hakem oyunu durdurmamış falan.Ben böyle saçma bi avuntu görmedim.2 yıl önce rekabet bitti artık biz ligin Juventus'u olduk falan diyolardı.Tiner kullanmaya devam etsinler..Oha toplu tinerci ölümü gerçekleşir böyle bir forma numarasıyla.![]()
Ribery ve robben bayernde ne yapiyorlarsa32 yasindaki adama 10 milyon 3 yillik. Ulan 35 yasinda ne yapacak bu adam bizde yaw.