Galatasaray, Ryan Babel ile Anlaştı!

Valbuena da gelsin

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

İyi transfer. Kapalı defansları çekeceği şutlar ile açacaktır.

calim var verkac var bitiricilik var uzaktan sut var daha ne olacak bedavaya adam iste ffp varken al dursun

HO

0_VVD-Babel.jpg

Galatasaray, Babel’i transfer etti. Oyuncudan şampiyonluk halinde stada gelmesi istendi. Babel şampiyonluk kutlamalarına katılacak. (BipSpor)

Yav herif hala PL'de fark yaratıyor. Burada mı iş yapmayacak. Şarap gibi futbolcu. Yaşlandıkça daha iyi oynuyor.
Komple kanat oyuncusu. Deplasmanda maçları böyle adamlarla kazanırsın.
Gönül ister ki daha uygun bir maaşla gelsin ama yapacak bir şey yok. Eminim ki isteyeni vardır Arap'lardan olsun, PL'den olsun.
Sözleşmeye takılmayın. 1 yıl kullanırız, sonra Arabistan'a gider zaten.

Takımda Babel gibi bir oyuncunun eksiği net bir şekilde hissediliyor.
Önceden ben de max 2.5M maaş + 2M imza parası + Donk gibi 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeyi kabul ediyorsa gelsin, yoksa gerek yok dedim. Ama gerçek şu ki; bizim takıma Babel cuk diye oturur.

Yav herif hala PL'de fark yaratıyor. Burada mı iş yapmayacak. Şarap gibi futbolcu. Yaşlandıkça daha iyi oynuyor.
Komple kanat oyuncusu. Deplasmanda maçları böyle adamlarla kazanırsın.
Gönül ister ki daha uygun bir maaşla gelsin ama yapacak bir şey yok. Eminim ki isteyeni vardır Arap'lardan olsun, PL'den olsun.
Sözleşmeye takılmayın. 1 yıl kullanırız, sonra Arabistan'a gider zaten.

Takımda Babel gibi bir oyuncunun eksiği net bir şekilde hissediliyor.
Önceden ben de max 2.5M maaş + 2M imza parası + Donk gibi 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeyi kabul ediyorsa gelsin, yoksa gerek yok dedim. Ama gerçek şu ki; bizim takıma Babel cuk diye oturur.

Babel ve Feghouli tam deplasman kiliti acicak adamlar, sutor bir 10 numara bulduk mu arti gezen forvet is tamamdir.

02.05.2019 08:31 Perşembe
bos.gif

Ryan Babel santfor oynar ‚ sol açık oynar.
bos.gif

Bu adamı hem de bedavayken 6Sye kaptırırsak çok üzüleceğiz önümüzdeki sezon...
bos.gif

Bipspor ve Ali Naci'ye göre ki en sağlam kaynaklar bunlar Babel 2 yıllık sözleşme yıllık 2.5 milyon euro +2 yada 2.2 milyon imza parası bu şartlarda maliyeti bana normal geliyor açıkcası bir nevi Eren Derdiyok'tan boşalan maaşı Babel'e vereceğiz işte. Bence Moussa Djenepo gibi genç bir isim isterim ama bu adamların bonservisi sanırım 15 milyona konuşuluyor al sat varken bazı noktalara bu tarz hamleler şart.

bu aralar konusulmuyor ama şenerle töreyi de aldık bence

Rakip takimda oynamis futbolculari almak bana göre iyi değil .Ama alindiysa hayirli olsun

GSC´de hic degismez, oyuncunun kalitesi ile alakali degil maddi külfet ile alakali yapilan yorumlar oyuncunun kalitesine elestiri olarak algilanir.
Halbuki oyuncu bilinen bir oyuncu ama bilinen iki konu daha var, kulübün maddi durumu ve Marcao, Luyindama gibi transfer örnekleri.

Bir konu daha var reis sattığın kadar al.

Geri
Üst Alt