Galatasaray, Ryan Babel ile Anlaştı!

Sarı kırmızıya yeşil ışık yakmış.

Ben Bu adama isinmadim renkdaslar istemiyorum gelmesin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

33' lük adam. İstemez.

Mali olarak bu şampiyonlukla biraz rahatlamışken, 2 sene sonra futbolu bırakacak adamı almanın mantığı yok. Aldıktan sonra satamayız, çöp yatırım olur.

Genç birini alın gerekirse 1-2 fazla verip, ileri de elden çıkartılabilir..

33' lük adam. İstemez.

Mali olarak bu şampiyonlukla biraz rahatlamışken, 2 sene sonra futbolu bırakacak adamı almanın mantığı yok. Aldıktan sonra satamayız, çöp yatırım olur.

Bonservis verilmiş olsa yorumuna katilabirdim.

Bedava tercübesi ve kalitesi ligimizin çok üstünde bir Hollanda milli takım oyuncusuna karşı olmamak gerekir bence bukadar.

Özelikle Türkiye Ligi'nde ciddi faydası dokunur. Ffp cezamız sürdüğü bu dönemde iyi bir yatırım bence

Bonservis vermeden karki verecek adam aliyoruz iste ne guzel. Parayi orta sahaya yatirmak daha mantikli ciddi revizyon sart ortaya

Babel 2.forvet olarak gerekli zamanlarda faydalanabileceğimiz bir oyuncumuz.Maliyetli olmayacaksa gelebilir

33' lük adam. İstemez.

Bonservis vermiyorsun maksimum performans alır sonra yolları ayiririz. Zaten ffp kuralları gereği sattığın kadar al muhabbeti olduğunuda düşünürsek baya mantıklı hamle okur.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaşından ötürü istemsiz de olsa ön yargım var. Keşke Deportivo'dan ayrıldığı zaman getirseydik şu adamı.

Babel'a istemeyen adam futboldan anlamiyor

Fenerbahçeyi mi anlattı puhahahaha ne anlattı acaba Tolgay dürümcüsü

cagne gibi çok isteniyor ama onun kazığı bunun kazığı diye çok sallanacakmış gibi geliyor bana

Kim bu?Nerede oynuyor?
Bir de 33 yaşında demişler.
Burası huzurevi mi,yoksa Jurassic Park mı?

hayirli olsun, faydali olacagi kesin, tarihin en iyi karga takiminin talisca'dan sonra en tehlikeli adamiydi.
FFP olunca bonservissiz oyunculara cok para bayiliyorsun yapacak birsey yok.
diagne'ye verilen 15 milyondan sonra bonservis vermekten iyice sogudum

Beleş gelecek Babele hayır diyecek halimiz yok.Bu sene premier ligi takip edenler adamın hala 25 yaşındaki bir oyuncu fiziğinde olduğunu anlayabilirler.Sol kanada brumayıda kiralarsın geri kalan parada orta saha forvete gömülür.

Geri
Üst Alt