Galatasaray Sabri'nin Yerine Onu İstiyor!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
van-der-wiel_7544.jpg

PSG’ye veda eden Gregory van der Wiel ile temasa geçilecek. Galatasaray, Van der Wiel’e yıllık 2.7 milyon Euro önermeyi planlıyor.

Galatasaray, günler ilerledikçe transferde girişimlerini daha da hızlandırıyor. Galatasaray, sağ bek arayışında Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren Gregory van der Wiel’i almak için harekete geçecek. Bonservisi olmayan yıldız futbolculara yönelen yöneticiler, Hollandalı’yı kaçırmak istemiyor. Van der Wiel geçen günlerde İtalya’nın önde gelen kulüplerinden Roma ile masaya oturmuş ve senelik 2.5 milyon Euro’luk teklifi geri çevirmişti.

AVANTAJINI KULLANACAK

Galatasaray, başarılı sağ beki Aslan yapabilmek için 2 artı 1 yıllık sözleşme önermeyi planlıyor. Yıllık ücret olarak ise Roma’nın üzerine çıkmayı hedefleyen Galatasaray, 2.7 milyon Euro ile Hollandalı ismi iknaya çalışacak. Ayrıca elde edilecek başarılar karşılığında sözleşmeye bonuslar da eklenecek. Sarı-kırmızılıların en büyük kozu ise Van der Wiel’i, vatandaşları Sneijder ve Riekerink ile iknaya çalışacak olması. Görüşmelerin birkaç gün içinde başlaması bekleniyor.

AMK Spor

Galatasaray Sabri’nin Yerine Onu İstiyor!

Bizimkiler bunu alamaz, adam cok para istermis. Sagbek icin de yillik 3 milyon euro olmaz suanki mali tabloda. En az 4 yillik da sozlesme ister.

alsan ne olacak yine oynayacak sabri! haberde kripto var ''sabrinin yerine'' sözü sabrinin yedeği anlamında kullanılmış.

sağbek mevki para indirmek için paravan şirkete döndü.

Yalan haber Sabri ile 2+1 mevcut kontrattan anlaşmisiz

Yılın transferi olur ama İtalya'ya gider çerez parasına oynar bizim mallar sağolsun.

Gelirse sabrinin yedegi olur. Gerek yok.

hic begenmedim bir sag bek, zaten gelmesi mumkun degil, yillik 3-4m istiyor

Salih ve Tarık'ı göndermeden sağ bek almayın.Ayrıca ben sağ bek ihtiyacımızın olduğunu da düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt