Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.219
- 10.627
- 1.423
A. Arnold ayakkabısını boyar 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha kusura bakma renkdaş, kötü olmuş.Lan hanımın yanında plajda googleladım kadını![]()
Siz futbolu ne sanıyorsunuz yahu ? Öğrenir gidermiş. Daha kaç gün oldu turnuva biteli hiç mi maç izlemiyorsunuz ? Şampiyon İtalya oyunu Spinazzola üzerinden , şahane top oynayan Danimarka oyununu Maehle üzerinden tanımladı turnuva boyunca. Liverpool'un bütün oyunu bekleri üzerine kurulu , bir sürü böyle örnek var. Bekler şu an futbolda belki de en önemli mevki , artı çok fazla üst düzey bek çıkmıyor. Nereye öğreniyor , kademe bilgisini edinmek kolay mı ? Yıllarca üst düzey takımlarda oynamış , teknik kapasitesi yüksek , oyun zekası yüksek Riera ile 2. lig topçusu aynı mı ? Hakikaten hayret ediyorum böyle bilmiş bilmiş yapılan temelsiz yorumlara.Adam atletik ve hızlı defansı öğrenir gider. Riera geldiğinde sol açıktı 3 hafta bekte oynadı saçmaladı 4 .ncü hafta taş gibi hücum beki oldu. Gözünüzde çok büyütmeyin. Beke devşirilmek kolaydır. Adam iki maç bek oynadı o bölgeden gol yemedik. İki hafta forma ver defans çalıştır ve gör renkdaş.
+canceloSiz futbolu ne sanıyorsunuz yahu ? Öğrenir gidermiş. Daha kaç gün oldu turnuva biteli hiç mi maç izlemiyorsunuz ? Şampiyon İtalya oyunu Spinazzola üzerinden , şahane top oynayan Danimarka oyununu Maehle üzerinden tanımladı turnuva boyunca. Liverpool'un bütün oyunu bekleri üzerine kurulu , bir sürü böyle örnek var. Bekler şu an futbolda belki de en önemli mevki , artı çok fazla üst düzey bek çıkmıyor. Nereye öğreniyor , kademe bilgisini edinmek kolay mı ? Yıllarca üst düzey takımlarda oynamış , teknik kapasitesi yüksek , oyun zekası yüksek Riera ile 2. lig topçusu aynı mı ? Hakikaten hayret ediyorum böyle bilmiş bilmiş yapılan temelsiz yorumlara.
Unutmuşum onu , şahane topçu. Yahu dışarıyı bırak bizim takımın bekleri ne zaman iyiyse o zaman iyi top oynamışız , elli tane örnek var. Ligin bugı iyi bekler.+cancelo
Bekler yıllardır önemliydi futboldaUnutmuşum onu , şahane topçu. Yahu dışarıyı bırak bizim takımın bekleri ne zaman iyiyse o zaman iyi top oynamışız , elli tane örnek var. Ligin bugı iyi bekler.
Fransa Ligi'nde 32 maça çıkmış adamı alıp nereye kiraliyoruz yahu.Pilot takıma birde.Biz kendimizi ne zannediyoruz acaba?Dünyanin en kotu liglerinin birinde euronun 11 lira olduğu bir ülkede yaşıyoruz.bence aldıktan sonra kiralamak daha mantıklı. Larsen ile hala görüşülüyor deniyor. Boey yedek kalacağına gelişeceği bir Belçika takımına falan kiralanabilir, zaten pilot takım alınacak deniyordu
Sen ilk önce terbiyeli olmayı bir öğren ki terbiyesizlik yapmadan cevap verebilmeyi başarabilesin. Sen kendini ne sanıyorsun? Tanımadığın birinin düşüncesini aşağılamaya kalkmışsın. Bu şekilde kendini üstün görüp tatmin mi oluyorsun. Yorumu beğenmediysen okur geçersin, aksi bir görüşün varsa da karşındakine saygını koruyarak aşağılamaya kalkmadan adam gibi kendi görüşünü yazarsın. Üsluptaki ukalalığa ve kibre bak. Bilmiş bilmiş temelsiz yorum ha. Sana bu haddi kim veriyor, terbiyesiz.Siz futbolu ne sanıyorsunuz yahu ? Öğrenir gidermiş. Daha kaç gün oldu turnuva biteli hiç mi maç izlemiyorsunuz ? Şampiyon İtalya oyunu Spinazzola üzerinden , şahane top oynayan Danimarka oyununu Maehle üzerinden tanımladı turnuva boyunca. Liverpool'un bütün oyunu bekleri üzerine kurulu , bir sürü böyle örnek var. Bekler şu an futbolda belki de en önemli mevki , artı çok fazla üst düzey bek çıkmıyor. Nereye öğreniyor , kademe bilgisini edinmek kolay mı ? Yıllarca üst düzey takımlarda oynamış , teknik kapasitesi yüksek , oyun zekası yüksek Riera ile 2. lig topçusu aynı mı ? Hakikaten hayret ediyorum böyle bilmiş bilmiş yapılan temelsiz yorumlara.
Fransa Ligi'nde 32 maça çıkmış adamı alıp nereye kiraliyoruz yahu.Pilot takıma birde.Biz kendimizi ne zannediyoruz acaba?Dünyanin en kotu liglerinin birinde euronun 11 lira olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
Ben fikri beğendim de kötü niyetli bir üslup yok bence, siz diye hitap etmiş hatta. Ben öyle algıladım en azından.Sen ilk önce bir terbiyeli olmayı bir öğren ki terbiyesizlik yapmadan cevap verebilmeyi başarabilesin. Sen kendini ne sanıyorsun? Tanımadığın birinin düşüncesini aşağılamaya kalkmışsın. Bu şekilde kendini üstün görüp tatmin mi oluyorsun. Yorumu beğenmediysen okur geçersin, aksi bir görüşün varsa da karşındakine saygını koruyarak aşağılamaya kalkmadan adam gibi kendi görüşünü yazarsın. Üsluptaki ukalalığa ve kibre bak. Bilmiş bilmiş temelsiz yorum ha. Sana bu haddi kim veriyor, terbiyesiz.
@Keramettin TANRIVERDİ ve @Ismail ARI size de teessüf ederim.
20 yaşında her türlü gelişir
Kendisine düşen kısmı yaparsa belli olmaz denemeye değer.Ama bizde değil.
İmla kurallarına uymak ve ikinci çoğul şahıs kullanarak yazmak başkadır üslup başkadır. Üslubu baştan sona karşısındakini aşağılayarak kendi fikrini savunmak üzerine. Herneyse.Ben fikri beğendim de kötü niyetli bir üslup yok bence, siz diye hitap etmiş hatta. Ben öyle algıladım en azından.
Reis banada Galatasaray efendileri tag i verseneBen fikri beğendim de kötü niyetli bir üslup yok bence, siz diye hitap etmiş hatta. Ben öyle algıladım en azından.