Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.392
- 12.028
- 2.573
Hocam ben sizin aranızdaki muhabbette senin kısmını hiç okumadımSen ilk önce terbiyeli olmayı bir öğren ki terbiyesizlik yapmadan cevap verebilmeyi başarabilesin. Sen kendini ne sanıyorsun? Tanımadığın birinin düşüncesini aşağılamaya kalkmışsın. Bu şekilde kendini üstün görüp tatmin mi oluyorsun. Yorumu beğenmediysen okur geçersin, aksi bir görüşün varsa da karşındakine saygını koruyarak aşağılamaya kalkmadan adam gibi kendi görüşünü yazarsın. Üsluptaki ukalalığa ve kibre bak. Bilmiş bilmiş temelsiz yorum ha. Sana bu haddi kim veriyor, terbiyesiz.
@Keramettin TANRIVERDİ ve @Ismail ARI size de teessüf ederim.
Yemek yerken bek üzerine yorumu gördüm +cancelo yu ekledim
Yazamaktan haz etmiyorum diye kısaca bek oyuncularının önemine değindim ,hatta valencia u17 idmanlarını evime yakın diye takip ederken ,öğretilen bir gerçek vardı ona değindim .
Önde baskı kuran takımlar da bekler baskıyı kırmak için ön libero bölgesine nasıl kayması gerekir üzerine
Cancelo valenciadan gitti ,alt yapı orası değildi ama guardiola ile kurduğu bağlantı üzerinden artizlik yapayım dedim .
Bilmeden sanırım sana karşı birini desteklediysem tartışmanızda ,kusura bakma taraf değildim