- 18 Eylül 2018
- 15.622
- 11.970
- 1.473
Ar yu redy duptis duptis çiki çiki bomDJ Suat varsa sıkıntı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ar yu redy duptis duptis çiki çiki bomDJ Suat varsa sıkıntı yok
Ar yu redy duptis duptis çiki çiki bom
Yok ya biletler çok çabuk tükendi. Dün site çöktü alamadık. Bütün gece denedim, duyurulduğu andan itibarenIstanbul'da olsam kesin giderdim.
Zeminle pek alakası yok. Hurafe o biraz. Platform kuruluyor seyirci bölümüne belli yükseklikte. Müzik sektörüne 10+ yılını verip bir sürü stat konser prodüksiyonunda iş yapmış biri olarak söylüyorum bunu.Zeminin icine ederler, oyle olmamasi daha iyi. Ama guvenlik haric oyuncular ve teknik heyet olmali kutlamalarin icinde ona katiliyorum, cok kalabalik olunca guzel degil ve amatorce duruyor.
Anlamiyorlar bence, birinin soylemesi lazim.Yav yine tek tribüne dönük yapmışlar platformu. Bu kadar iş bilmez insanlar olamaz yahu. 360 yapsanıza şunu. Doğu tribündekiler üvey evlat mı anlamadım ben bu işi.
Bende anormal uyuzum o işe - tamam yayın için bir taraf öncelik olmalıda karşı tribün bi halt izleyemeyecek aslında.Yav yine tek tribüne dönük yapmışlar platformu. Bu kadar iş bilmez insanlar olamaz yahu. 360 yapsanıza şunu. Doğu tribündekiler üvey evlat mı anlamadım ben bu işi.