Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

1716820667046.webp

sakin olun, emir can iğrek muhteşem dostlar tamam

HEYYA HEYYA HEYYA
EMİRCAN EMİRCAN
HEYYA HEYYA HEYYA
ŞAMPİYON EMİRCAN

Bilmediğimiz konularda bazen yorum yapmasak mı yada yapamadan bir baksak mı? Adam 2019'da patlama yaptı ilk çünkü.
2019'da patlama yapması neyi değiştiriyor?
Şarkıcının kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Adam iyi gsli ise ondan iyi 100 tane iyi gslidaha kaliteli sanatçı var.

Spotify'a girip bakınca popüler şarkılarına bak, bu şarkılarda mı eğlenecek taraftar? Şampiyonluk mu kutluyoruz yoksa ağlayacak mıyız belli değil.

Sadece ali cabbar şarkısı için çağrılmış işte adam bu kadar basit.

İnsanların neyi bilip bilmediğini eleştirmeden evvel kendiniz neyi bilip bilmediğinizi veya analiz edemediğinizi anlayın bence. Sonra yersiz yorumlarınızı görünce profil fotoğrafındaki panda gibi bakıp kalıyoruz.

1716820989280.webp

Emir Can İğrek iyi GSli ve iyi şarkıcı ben de severim ama kutlama havasında pek şarkısı yok
GS marşlarından felan söylerse o başka tabi
Ama ben de şarkılarının kutlamaya pek uygun olmadığını söylemek durumundayım

2019'da patlama yapması neyi değiştiriyor?
Şarkıcının kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Adam iyi gsli ise ondan iyi 100 tane iyi gslidaha kaliteli sanatçı var.

Spotify'a girip bakınca popüler şarkılarına bak, bu şarkılarda mı eğlenecek taraftar? Şampiyonluk mu kutluyoruz yoksa ağlayacak mıyız belli değil.

Sadece ali cabbar şarkısı için çağrılmış işte adam bu kadar basit.

İnsanların neyi bilip bilmediğini eleştirmeden evvel kendiniz neyi bilip bilmediğinizi veya analiz edemediğinizi anlayın bence. Sonra yersiz yorumlarınızı görünce profil fotoğrafındaki panda gibi bakıp kalıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 245397
Kendi yaptığın yoruma bir daha bak istersen. Genelde duygusal parçaları var o yüzden kutlamaya uygun değil daha haraketli biri çağrılsa daha iyi olur desen o yorumu atmazdım zaten. "Tek şarkısı tutmuş, saçma salak bir adam getirmişler" demişsin. Sanatçı değil demeye getirmişsin. İlk önce kendi yazdığın yoruma bir oku bir daha idrak et sonra panda gibi kalmaya devam edersin.

İsmi geçen şarkıcıların sıfatlarını ilk defa görüyorum :asd:
Bonjovi Metallica Eminem rammstain filan olsa neyse

Goruntu kalitesi yine çortingen kasıyor vs ne zaman çözecegiz şu yayın işini acaba

Geri
Üst Alt