Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

@Halim Kırıkçı abi kimler olmalıydı sanatci olarak?
Oğlum bulaşmayın bana zaten sessizde izliyorum törenleri 😃ayhanın sesi yerine cazgir bir kadını duymayı tercih ederim
Şakası bir yana organizasyon işi vizyon işidir yani bu yönetimin boyunu aşar
Sadece şu sunucu ve dj olayını halletseler yeterdi 60 yaşına geldi hala are u ready Suat ağabey sebebide kendisi eski tribün liderlerimizden samiyende

2019'da patlama yapması neyi değiştiriyor?
Şarkıcının kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Adam iyi gsli ise ondan iyi 100 tane iyi gslidaha kaliteli sanatçı var.

Spotify'a girip bakınca popüler şarkılarına bak, bu şarkılarda mı eğlenecek taraftar? Şampiyonluk mu kutluyoruz yoksa ağlayacak mıyız belli değil.

Sadece ali cabbar şarkısı için çağrılmış işte adam bu kadar basit.

İnsanların neyi bilip bilmediğini eleştirmeden evvel kendiniz neyi bilip bilmediğinizi veya analiz edemediğinizi anlayın bence. Sonra yersiz yorumlarınızı görünce profil fotoğrafındaki panda gibi bakıp kalıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 245397
Sıkıntı galatasaray'da yönetimler şampiyonluk kutlamalarını para vermeden halletmeye çalışıyorlar o yüzden de kim kabul ederse geliyor şarkı söylemeye. Paraya kıysalar sağlam kutlamalar olur ama hep cimrilikleri tutuyor hala hopdedik ayhan ile dj suat ateşdağlı geliyor gösterileri yönetmeye.

maçı cumartesiye koyacaktın

kutlamaları da pazara koyacaktın

bu kadar zor bir şey degil

şampiyonlugu doyasıya yaşayamadım
ECB49426-1A96-49EA-BEDD-379C77188FC2.webp

T-shirt , şapka , atkı kombin güzel duruyor

Hopdedik ve Ateşdağlı dışında kimse yok mu yav :asd:

Mertens gittiğinde de Ciro'yu tutamaz mıyız müthiş bir pozitif hava veriyor. O da Dany gibi çocuğu bıraksın bize.

neyi nereden izliyonuz aloo link yok mu link

Geri
Üst Alt