maçı cumartesiye koyacaktın
kutlamaları da pazara koyacaktın
bu kadar zor bir şey degil
şampiyonlugu doyasıya yaşayamadım
Yok abi sadece tribundekiler gorecekKutlamaları tv yayınlayacak mı?
Hep ziraat kupasi sacmalıkları dolayısıyla olan bir mallıkmaçı cumartesiye koyacaktın
Oğlum bulaşmayın bana zaten sessizde izliyorum törenleri@Halim Kırıkçı abi kimler olmalıydı sanatci olarak?
Sıkıntı galatasaray'da yönetimler şampiyonluk kutlamalarını para vermeden halletmeye çalışıyorlar o yüzden de kim kabul ederse geliyor şarkı söylemeye. Paraya kıysalar sağlam kutlamalar olur ama hep cimrilikleri tutuyor hala hopdedik ayhan ile dj suat ateşdağlı geliyor gösterileri yönetmeye.2019'da patlama yapması neyi değiştiriyor?
Şarkıcının kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Adam iyi gsli ise ondan iyi 100 tane iyi gslidaha kaliteli sanatçı var.
Spotify'a girip bakınca popüler şarkılarına bak, bu şarkılarda mı eğlenecek taraftar? Şampiyonluk mu kutluyoruz yoksa ağlayacak mıyız belli değil.
Sadece ali cabbar şarkısı için çağrılmış işte adam bu kadar basit.
İnsanların neyi bilip bilmediğini eleştirmeden evvel kendiniz neyi bilip bilmediğinizi veya analiz edemediğinizi anlayın bence. Sonra yersiz yorumlarınızı görünce profil fotoğrafındaki panda gibi bakıp kalıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 245397

Taraftarlarımızı mı ezsin? Otobusu çevreliyolar ve bu otobusun olayı bu dolasıp gösteri yapmak zatenabi bu otobüs rams parka kadar 5 km/h ile mi gidecek
hızlıca stada varmak değilabi bu otobüs rams parka kadar 5 km/h ile mi gidecek
neyi nereden izliyonuz aloo link yok mu link
Otobüste birisi omzunda müzik çalarla dolaşır diyordum şu anda o eksik gibi geliyor.otobüs üstünde şamp kutlamak ayrı bir zevkli izlemekte