Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

Led panel gibi dronelar havaya diziliyor. Bilgisayar üzerinden lede görüntü verir gibi o dronlar üzerindeki nokta ışıklardan görsel oluşturuyorlar. Tek fark piksel görüntü değil drone üzerindeki nokta şeklinde yanan ışıklarla yapılıyor bu. Dronelar değil de ışıkların yanıp sönmesi sağlıyor hareketi yani.

Teşekkür ederim, droneların o kadar hızlı ve kusursuz yer değiştirmesi imkansız gelmişti bana.

Drone işine ne kadar para ödedik ben de merak ettim aslan hologramı faciasından sonra ilaç gibi geldi. Edis konseri ve davulcu grup da iyiydi.

Drone olayı efsaneymiş. ben gösterileri izlemeye geç başlamıştım.

Sonra youtube ileri geri yapıyorum başta istanbuldan galatasaray manzaraları gösteriyorlar diye garipsedim, arkaya gs logosu koymuşlar ne malca diyerek ilerlettim.

Sonra forumdan görünce hayret ettim gerçekten başarılı bir organizsyon olmuş.

Geçen seneye göre iyiydi ne dersiniz rtaşlar

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertens aile babası olarak erkenden evine gitmiş galiba, o partiden görüntüsüne denk gelmedim. Ya da tanıyamamış da olabilirim kalabalıkta karanlık ortamda...

Beinsports konserler esnasında "Explicit" ile tanışmış.

Drone işine ne kadar para ödedik ben de merak ettim aslan hologramı faciasından sonra ilaç gibi geldi. Edis konseri ve davulcu grup da iyiydi.

ne istediğine göre değişiyor. tabi drone sayısı ve gösterim süresi de maliyeti artırıyor.

Geçen sene bi arkadaş bi açılış için görüşmüştü yurtdışı bi firmayla. o dönem 45bin euro gibi bi fiyat çıkarmışlardı yanlış hatırlamıyorsam

Renkdaşlarim avatarlarinizi degistirmeyin ben taniyamiyorum. Insan beyni görselle beslenir. Barıs savaş avatarini degisse 1 ay taniyamam valla

Geri
Üst Alt