Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

kutlamalari genel anlamda begendim. ince ayrintilar basta olmak uzere - sahne performanslarindan, isik gosterilerine, havada yapilan eksantrik solene derken ortaya leziz emsalsiz bir kutlama sunumu cikti . emegi gecen herkesin ellerine saglik . keyifle izledik tesekkurler .

sahne performanslarinda ozellikle edis gorgulu gecenin parlayan yildizi idi. kendisiyle alakali -bizim sozlukte su yoruma denk geldim ;
günümüzde zahmet edip dansçılarla şov hazırlayan, buna emek veren çok nadir erkek şarkıcılardan biri sanırım. hatta kadınlarda da çok yoktur. böyle başarılı, işini ciddiye alan ve seyirciye saygı duyan birinin galatasaraylı olması ve şampiyonluk kutlamasına çıkması çok güzel.

ceketinin de tam kalbine denk gelen iç yerine gs arması dikmiş.

yolu açık olsun.

renkdasimizin dedigi gibi - bende benzer dusunuyorum.
performans dan once ve sirasinda deri cekete ozel dikim galatasaray armasi detayi muazzamdi. daha performans baslamadan gorur gormez kalbimi kazandi bu anlamli detay . ilk tunel de gorundugunde geceye ayri bir ozenle ,heyecanla ve konsantrasyonla hazirlandigi her halinden belli oluyordu.

a klas sahne performansi ve arma detayi dolayli ayri ayri tesekkurler edis gorgulu .

bu arada icardi nin sahne sunumunu da es gecmemek gerekir.
geceye damga vuran saha ici farkliligi ortaya koyan bir derinlikte idi ;

lucas'in sarki secimi ve showu da mukemmeldi. baskanla dans etmesi vs .
yerinde eglenmesini bilen futbolcular bir baska oluyor. burayi bayagi benimsemis olmasi ayri bi guzel. yillarca devam etmesi temennisiyle.

yabanci kaynaklarda da yansimasi olmus ambians'in yankilari ;

velhasil 24. sampiyonlugumuza yarasir guzellikte. dolu dolu bir gece duzenlenmis. tekrardan emegi gecenlere, sahne alanlara, oralara kadar gidip ambians'a katki sunan cefakar taraftarlarimiza - kendi adima tesekkur ediyorum.

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Hayri Cund
her halukar da eglenmesini cok iyi bilen sergio yine gecenin yildizi oldu iyi mi .latife bir yana, takim arkadaslarini gaza getirdigi sahne yuzde gulumseme yaratti .

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
Uzi hariç iyiydi diyebiliriz. Drone olayı çok iyiydi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Massimo Busacca Osaka'ya Musakka yemeye gitmiş gibi hissediyorum.

Seneye 5. yıldızı takarsak Metallica'nın 360 şovları gibi bir sahne kurulmalı ve canlı konser vermeli bir sanatçı.
metallica_m72_world_tour_7.webp

Emin olun gecenin keyif dozajı canlı müzikle %200 artar. Ses sistemini becerememişler sadece numaralı tribüne bakan sub monitörler vardı. Doğu tribününde çoğu şey anlaşılmadı.

Taraftar organizasyonu sanırım. Normalde hani insanlar kendi aralarında yaparlar falan ama bu sene taraftarda da toplu bir organizasyon olmasını görmemiştik pek. Bu sene gerçekten çok başka bir şampiyonluk kazandık.

Kutlamalarda kulübün cebinden para çıkmamış. Drone gösterisi dahil hepsi sponsorluymuş sanırım Drone gösterisinin sponsoru da Skoda yan, Ocaklı olmuş. Kaynak: Erinç Bilican

Birden aklıma geldi. Atağın başında ofsayt koktuğu endişesiyle ben Icardi'nin muazzam golüne sevinememiştim ya... Üzüldüm şimdi...

Geri
Üst Alt