Galatasaray Seçime Gidiyor! (Ertelendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu yıllardır M. Cengiz'i devirmeye uğraşıyorlar, hazırlıkları bundan mı ibaret? Birde şu dönemde kulüpte sömürülecek bir şey kaldı mı ki mevcut yönetim öncesi dönemler gibi uzaktan kumandalı başkana ihtiyaç duyulsun..

Liseci veya Eğitim vakfı tandanslı çatı yapma peşinde ekip diğer fraksiyonları yanına çekemezse ve alaylılar tek aday etrafında birleşmeyi başarırsa (M.Cengiz modeli) kazanma ihtimali o kadar yüksek olmayabilir. Ancak öyle bir birleşimde şimdilik ufukta görünmüyor! En ilginç seçimlerden biri olabilir..
Evet işte bence ki öyle de kulak misafiri olmuştum Naci Cansun ortak aday olacak ve Ozan Korkut ile Burak Elmas aday olmayacak o cenahtan tek aday çıkacaktı. Eğer öyle olsa seçimi alırlardı.

Şu son kredi çekilmese durumumuz çok iyiydi. Şu anda bile istense net konsolide borcumuzu kapatabiliyoruz. Lakin 3 sene sonra yanlış işler yapılır yani çok transfer yapılır, kulüp küçülmeye gitmezse ve pandemi etkisi azalmazsa ki artık kurun bize zararı olmaz zira borçlarımız tlye çevrildi Türk futbolcuların ve personelin de maaşları tl oldu Jimmy Durmaz hariç.

Yani sözleşmesi biten yabancıların maaşları daha düşük maaşlılarla ikame edilirse kurun yüksek olması bundan sonra bize bile yarayabilir zira giderlerimiz tl olurken arada euro gelirlerimiz de olur uefadan. Ezcümle tabii ki hala ışık var sadece son senede Riva Projesiyle elde ettiğimiz üstünlük eridi.

haluk ulusoy ya da can çobanoğlu aday olabilir deniyor

serdar ali ve Ilgaz da bu ikisi terimle çalışmaz diyor

bu ikisiyle de terimin arası çok iyi değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Algı yapıyorlar çalışırlar gayet iyi de Haluk Ulusoy iflas etti o gelemez. Can Çobanoğlu aday olabilir ama seçmezler o da sıfırdan gelip zengin olan iş bilenlerden. Futbolu da çok iyi bilir Almanya'da futbol kulübü almışlığı var alman federasyonu yasalarını deldiği için sevmez sonra onun yolundan red bul gitti filan...

Voleybol dışında tüm branşlarda şampiyonluk geldi.23 yıl sonra basketbolda şampiyonluk geldi.Fenerin sahasında kupayı onun başkanlığı döneminde kaldırdın.3 yılda iki lig şampiyonluğu toplamda 5 kupa kazandın.Şampiyon olamadığımız sezon ise 2. sırada bitirdik.Cl gruplarından iki defa çıkıp bir çeyrek final oynadık.Drogba Sneijder gibi rüyada göremeyeceğimiz adamlar kulübe geldi.Daha ne olacaktı?Şampiyonlar ligi şampiyonu olamadık diye mi başarısız?Yoksa milli takıma kaçan hocasını kovdu diye mi kılsınız?
1 Milyar doları kullanamadığı için kızgınız kulübü batırdığı için... Zaten kendi de battı...

Son dakika - Galatasaray'da Başkan adayı Metin Öztürk’ten Nihat Kırmızı hamlesi
Galatasaray’da başkan adaylarından Metin Öztürk, yönetiminde yer vermeyi düşündüğü Nihat Kırmızı ile birlikte GSYİAD lounge açılışına katıldı.
ABONE OL
Son dakika - Galatasarayda Başkan adayı Metin Öztürk’ten Nihat Kırmızı hamlesi
13.11.2020 - 07:00Milliyet Haber
Galatasaray’da başkan adaylarından Metin Öztürk, Türk Telekom Stadı’ndaki GSYİAD lounge açılışına dün yönetiminde yer vermeyi düşündüğü Nihat Kırmızı ile birlikte katıldı. Doğa Sigorta’nın sahibi olan Nihat Kırmızı hamlesinin ekonomik yönden güçlü bir mesaj olduğu belirtildi. Öztürk, Prof. Dr. Emre Alkin ve Rıza Morovalı’yı da yönetimine girmesi için ikna etti. Diğer taraftan kulübün duayenlerinden Celal Açar’ın Metin Öztürk’ün çalışma ekibinde yer aldığı belirtildi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu an açılan Lounge Kuzey Tribününde benim orada yazıhanem vardı vip kombineli. Destek için almıştık workintondaydı. Şimdi onu anlşama bitince taşıdılar. Oturdukları yerin yanı benimdi Jupp Derwal odası :(

zengin degil becerikli maddi manevi haklarımızı savunacak bir yönetim ve yöneticiler lazım
Hayatında daha önce borç bitirebilmiş x bir yönetici kafi... Zira borcunu bitiren başarılı olur ve ligi domine eder. İBEBE'nin, Alanyanın, Kasımpaşanın filan başarılı olmasının başka bir sebebi yok modern futbol filan siyaset hikaye. Ali Koç malı da zaten öyle sandı babayı aldı. Almaya da devam ediyor tam bir kaybeden...

durust-galatasarayda-transfer-bitmez_02.jpg

mümkünse kampa futbolcu yetiştiren yöneticler ve başkanlar gelsin
Abdurrahim Albayrak pandemi yüzünden %100 lük şampiyonluk istatistiğini kaybetti Ali Dürüst kaldı bir tek dünyada sayılı insan olarak her çalıştığı dönem şampiyon olan Fatih Terim'leri, Gündüz Kılıçları geçmiş oluyorsun böyle bir riske asla girmez Ali Dürüst. Ölür de girmez...

Kulüp içinden sürekli bilgi veren bir üye vardı.
BANlanmişti galiba.

Bari şu süre zarfında kendisini davet edip bilgi alalım.
Transfer kadar heyecanlı oluyor bu işler

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Bendim o

Can cobanoglu 3 hafta önce beyaz tv muhabirine aday olacagini aciklamisti

Simdilik resmi birsey yok

burda adı geçen herkes 2018de korkutun listesinde varmış meğer hepsi bölünüp başkan olmağa mı çalışıyor

bu da naci beyle alakalı bir info kritik bişey sn başkan buraya da el atacak gibi duruyor

Ekli dosyayı görüntüle 101061

Yani birleşmiş bir şekilde bile dursun çapsızından fark yiyen bu grup...

Yani birleşmişken bile bir halta yaramayan adamlar başkan olsa ne olacak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Voleybol dışında tüm branşlarda şampiyonluk geldi.23 yıl sonra basketbolda şampiyonluk geldi.Fenerin sahasında kupayı onun başkanlığı döneminde kaldırdın.3 yılda iki lig şampiyonluğu toplamda 5 kupa kazandın.Şampiyon olamadığımız sezon ise 2. sırada bitirdik.Cl gruplarından iki defa çıkıp bir çeyrek final oynadık.Drogba Sneijder gibi rüyada göremeyeceğimiz adamlar kulübe geldi.Daha ne olacaktı?Şampiyonlar ligi şampiyonu olamadık diye mi başarısız?Yoksa milli takıma kaçan hocasını kovdu diye mi kılsınız?

Alakası yok ki benim sorduğum soruyla,cebinden para verdi mi yani?Hepsi kulübün imkanları dahlinde yapıldı bütün bunların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt