Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Evet işte bence ki öyle de kulak misafiri olmuştum Naci Cansun ortak aday olacak ve Ozan Korkut ile Burak Elmas aday olmayacak o cenahtan tek aday çıkacaktı. Eğer öyle olsa seçimi alırlardı.Yahu yıllardır M. Cengiz'i devirmeye uğraşıyorlar, hazırlıkları bundan mı ibaret? Birde şu dönemde kulüpte sömürülecek bir şey kaldı mı ki mevcut yönetim öncesi dönemler gibi uzaktan kumandalı başkana ihtiyaç duyulsun..
Liseci veya Eğitim vakfı tandanslı çatı yapma peşinde ekip diğer fraksiyonları yanına çekemezse ve alaylılar tek aday etrafında birleşmeyi başarırsa (M.Cengiz modeli) kazanma ihtimali o kadar yüksek olmayabilir. Ancak öyle bir birleşimde şimdilik ufukta görünmüyor! En ilginç seçimlerden biri olabilir..
Şu son kredi çekilmese durumumuz çok iyiydi. Şu anda bile istense net konsolide borcumuzu kapatabiliyoruz. Lakin 3 sene sonra yanlış işler yapılır yani çok transfer yapılır, kulüp küçülmeye gitmezse ve pandemi etkisi azalmazsa ki artık kurun bize zararı olmaz zira borçlarımız tlye çevrildi Türk futbolcuların ve personelin de maaşları tl oldu Jimmy Durmaz hariç.
Yani sözleşmesi biten yabancıların maaşları daha düşük maaşlılarla ikame edilirse kurun yüksek olması bundan sonra bize bile yarayabilir zira giderlerimiz tl olurken arada euro gelirlerimiz de olur uefadan. Ezcümle tabii ki hala ışık var sadece son senede Riva Projesiyle elde ettiğimiz üstünlük eridi.