Galatasaray Seçime Gidiyor! (Ertelendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika haberi... Galatasaray Yönetim Kurulu, oy birliği ile 19-26 Aralık 2020 tarihinde yapılmak üzere seçim kararı aldı.

Mustafa Cengiz'e Dursun'u göndermek için destek attıktan sonra bir şekilde bozuşup ayrılmıştı Burak Elmas. Mayıs'ta bu sefer Ozan Korkut yönetimine girip rakip oldu. Fevri bir tip hatırladığım kadarıyla. Birkaç ofsayt hareketi de vardı şu an hatırlayamadığım. Bu kritik süreçte doğru isim değil bence. Mustafa Cengiz veya bir çatı aday etrafında güçlü bir geçiş yönetimi kurulmasını tercih ederim. 3 kişiyle kulüp yönetilemeyeceği görülmüştür umarım.

Seçime gidiyoruzda bizimle pek alakası yok. Klübümüze üye olmamızında önü açılsa keşke örnek vermek istemiyorum ama şikeciler gibi mesela gerekirse 5 sene 10 sene oy kullandırtmazsın ama klübe bir aidiyet olur. Fenerli olsam 10 kere üye olmurdym fbye bizde imkansız gibi bişey adamlar forumlarında haftasonu kullanacakları oyları tartışıyorlar bizde taraftarın sözü yok.
Yok herkes üye olurmuş fenerlilerde olurmuş hainler gelirmiş boş laflar kimsede gelip vermez o paraları.
Fener kongresinde her sene şaklabanlıklar oluyor yav sıkıntı orada.

Bayağı mahalle kavgasına falan dönüyor.

Bence kongre kalitesi önemli, söz hakkı vermemek de abes olur alınca.

Ali fatinoğlu aday olmuş forumda onun manyağı biri vardı o kimdi yav

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "%40 değil, %100 hazırız dediğimiz şu: Hiçbir aday erken seçime tam hazır olamaz. Sayın Başkan Mustafa Cengiz seçildiğinde de %40 hazırdık dedi. Ya seçilen başkan tam hazır değil değilse? Galatasaray'ımıza yazık olmayacak mı" (A Spor)

kim gelirse gelsin bu borcun altından kalkabilecek yönetimi de başkanıda bulamazlar bi kaç transfer bi kaç şampiyonluk günü kurtarır..

Klübe desteğini ve ödeneğini kesmemek şartı ile % 51 hisseyi ver katar lılara Ol sende bi Real Madrid

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Gomis'ten Falcao'ya 3 Florya parası gitti. Maalesef Galatasaray çok yönetiliyor. Gomis, Falcao süreçlerini iyi yönetip, selfie aşkına yanak yanağa fotoğraf çektirmeseydiniz para kalacaktı." (A Spor)

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Galatasaray'ın en büyük avantajı Fatih Terim. Fatih hoca gibi bir teknik adam varsa zaten sıkıntıların %60'ını sizden alır. Ben şahsen de Fatih hocanın hayranıyım." (A Spor)

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Galatasaray'ın en büyük avantajı Fatih Terim. Fatih hoca gibi bir teknik adam varsa zaten sıkıntıların %60'ını sizden alır. Ben şahsen de Fatih hocanın hayranıyım." (A Spor)

@Murat Kara adaylagini nasil degerlendiriyorsun metin beyin

metin beyi b.elmastan önde görüyorum şuan

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Gomis'ten Falcao'ya 3 Florya parası gitti. Maalesef Galatasaray çok yönetiliyor. Gomis, Falcao süreçlerini iyi yönetip, selfie aşkına yanak yanağa fotoğraf çektirmeseydiniz para kalacaktı." (A Spor)

populist baskan istiyorukkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt