Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.950
- 28.174
- 3.183
Tek başına başkan bir şey ifade etmiyor bence. Yönetimi çok önemli orada iş bilen isimler olmalı görevlendirilecekleri alanlarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener kongresinde her sene şaklabanlıklar oluyor yav sıkıntı orada.Seçime gidiyoruzda bizimle pek alakası yok. Klübümüze üye olmamızında önü açılsa keşke örnek vermek istemiyorum ama şikeciler gibi mesela gerekirse 5 sene 10 sene oy kullandırtmazsın ama klübe bir aidiyet olur. Fenerli olsam 10 kere üye olmurdym fbye bizde imkansız gibi bişey adamlar forumlarında haftasonu kullanacakları oyları tartışıyorlar bizde taraftarın sözü yok.
Yok herkes üye olurmuş fenerlilerde olurmuş hainler gelirmiş boş laflar kimsede gelip vermez o paraları.
Ali fatinoğlu aday olmuş forumda onun manyağı biri vardı o kimdi yav
Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Galatasaray'ın en büyük avantajı Fatih Terim. Fatih hoca gibi bir teknik adam varsa zaten sıkıntıların %60'ını sizden alır. Ben şahsen de Fatih hocanın hayranıyım." (A Spor)
Kendisine bir saattir verdiğim desteği an itibariyle sonlandirdim.@Murat Kara adaylagini nasil degerlendiriyorsun metin beyin
Gümüşdağ+Okan Burak'a ne diyorsun. Göksel beyefendi Başak'ı satabilirse aday olabilirmiş yazınKendisine bir saattir verdiğim desteği an itibariyle sonlandirdim.
Çok isterim. Visca ve Irfani da getirir.Gümüşdağ+Okan Burak'a ne diyorsun. Göksel beyefendi Başak'ı satabilirse aday olabilirmiş yazın
Çok isterim. Visca ve Irfani da getirir.
Gumusdas üyeliğini iptal etmemiş miydi?
Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Gomis'ten Falcao'ya 3 Florya parası gitti. Maalesef Galatasaray çok yönetiliyor. Gomis, Falcao süreçlerini iyi yönetip, selfie aşkına yanak yanağa fotoğraf çektirmeseydiniz para kalacaktı." (A Spor)