Galatasaray Seçime Gidiyor! (Ertelendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prof. Dr Duygun Yarsuvat @GalatasaraySK'ın eski başkanı: "Manipülasyon yapıyorlar. Camiayı karıştırdılar. Adaylık açıklaması yapanlar oldu. Seçim olacak gibi değil."

Prof.Dr Mehmet Helvacı @GalatasaraySK'ın eski 2. Başkanı: "Yönetimin seçim kararı almamasını temenni ederdim; ne sağlık koşulları gereği ne de bizim tüzüğümüze seçim mümkün değil. Tüzüğümüze göre seçim Galatasaray Lisesi'nde yapılmak zorunda. Ama salgında okulda seçim olmaz."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Prof. Dr Duygun Yarsuvat @GalatasaraySK'ın eski başkanı: "Manipülasyon yapıyorlar. Camiayı karıştırdılar. Adaylık açıklaması yapanlar oldu. Seçim olacak gibi değil."

Prof.Dr Mehmet Helvacı @GalatasaraySK'ın eski 2. Başkanı: "Yönetimin seçim kararı almamasını temenni ederdim; ne sağlık koşulları gereği ne de bizim tüzüğümüze seçim mümkün değil. Tüzüğümüze göre seçim Galatasaray Lisesi'nde yapılmak zorunda. Ama salgında okulda seçim olmaz."

Aynı kişiler seçim kararı almayınca da seçime gidin istifa edin diyorlardı. Yönetim bu şartlarda seçime izin vermezler denildiğinde siz başvuruları yapın deniyordu divan toplantısında.

Bir sabah Bakmışsın Reis bir göz kırpmış Okan ve Göksel Hoca-Başkan olarak Galatasaray'da.
Okan hoca olabilirdi Reis bi taraflarini yirtsa bile Gokselin oyle sansi kalmadi .Benim anlamadigim.Basaksehiri burara getiren adam bizde neler yapardi batirmiydi acaba?

Aga nasil olmaz yaw osym sinavlarina nasil giriyorsak oy islemleride oyle olsun iste

@ArslanCumhur: Cengiz Özyalçın ile konuşma fırsatım oldu.

Özyalçın, haftaya salı veya çarşamba günü Galatasaray Kulübü başkan adaylığını resmen açıklayacak.

Cengiz Özyalçın “Galatasaray için elini taşın altına koyacak, Galatasaray değerlerine sahip bir ekip oluşturuyorum” açıklamasını yaptı.

Özyalçın, haftaya salı veya çarşamba günü Galatasaray Kulübü başkan adaylığını resmen açıklayacak.

Cengiz Özyalçın “Galatasaray için elini taşın altına koyacak, Galatasaray değerlerine sahip bir ekip oluşturuyorum” açıklamasını yaptı.

82 yaşına gelmişsin elini taşın altına koymaktan bahsediyor ya yürü git derler adama Galatasaray kimlere kalmış

Özyalcin gelsin, yardimciligina da Özkan Olcay gelsin. Ne güzel dinç ve dinamik bir yönetimimiz olur.

Pandeminin faydalarını görebiliriz bütün fosilleri aynı anda lisenin içine tikip akşama kadar kapıları kutlu tutarsak geleceğimizin kurtarirz

Falcao'yu yonetime alabiliyor muyuz? Sonucta bize parali yonetici lazim, bankasinda en az 100 milyon euro vardir

allah korusun fazia bir isim oy verenler haindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt