Galatasaray Seçime Gidiyor! (Ertelendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almaguer pinto prates felipe lukunku ve daha nice çöp ile şirket birleşmesi rahmetlinin akıllı borçlanması vesaire say say bitmez

bizi bu duruma düşüren birinci sebep Canaydın ikinci sebep de aysaldır diğer her şey tali sebep
Bu listeden ayiralim lutfen, içimde kalan bir ukte dir felipe reyis. Klas topcuydu

Yeni bir bilgim yok ama baksana aynı listeden iki kişi çıktı Ozan kaybettin zaten Burak da ergen irisi bırakın donanımlı biri olsun

Tek dertleri statü yav cidden üzücü. Burak Elmas beyefendinin ne katkısı olabilir bize. Nerde neyi başarmışta Galatasaray'ın patronluğuna aday olabiliyor. Bu koltuk bu kadar kolay mı

Tek değerleri statü yav cidden üzücü. Burak Elmas beyefendinin ne katkısı olabilir bize. Nerde neyi başarmışta Galatasaray'ın patronluğuna aday olabiliyor. Bu koltuk bu kadar kolay mı
İnsan bir aynaya bakar bana başkanlık teklif edilse üstüne de milyon dolar verseler kabul etmem niye

sen babanın beyin ameliyatına girer misin o hesap insan ehil değilse gerçekten sevdiğini riske atmaz bunlar bizim kadar sevmiyor benden üstün insanlar başkan olmalı bunlar pastane işletiyor Galatasaray’ı yönetmeye talip oluyor olmaz

İnsan bir aynaya bakar bana başkanlık teklif edilse üstüne de milyon dolar verseler kabul etmem niye

sen babanın beyin ameliyatına girer misin o hesap insan ehil değilse gerçekten sevdiğini riske atmaz bunlar bizim kadar sevmiyor benden üstün insanlar başkan olmalı bunlar pastane işletiyor Galatasaray’ı yönetmeye talip oluyor olmaz

1605295805178.png

Pastane işletiyormuş gerçekten bilmiyordum :). Haklısın üstat valla ortalama taraftarın hissettiği kadar bile bağlılık yok bunlarda. Önceden de deneyip başarılı olamamışsın tekrar niye zorluyorsun yani. Ozan Korkut seçimde kaybetmişti burak elmas da seçimden mi çekilmişti yönetim kurulundan mı ayrılmıştı tam hatırlayamadım

Tek dertleri statü yav cidden üzücü. Burak Elmas beyefendinin ne katkısı olabilir bize. Nerde neyi başarmışta Galatasaray'ın patronluğuna aday olabiliyor. Bu koltuk bu kadar kolay mı
Dursun gibi biri bile Galatasaray'a başkan olabiliyor diye hepsi gaza geliyor işte. Yazık yav koskoca makamın itibarını zedelediler tek bir dönemde.

sent via GSC

Dursun gibi biri bile Galatasaray'a başkan olabiliyor diye hepsi gaza geliyor işte. Yazık yav koskoca makamın itibarını zedelediler tek bir dönemde.

sent via GSC

Dursun'un otel zinciri vardı. Başkan yardımcılığı falan da yapmıştı yarsuvat döneminde. Burak elmas ve ozan korkut dursunun bile yanına yaklaşamaz

Ekli dosyayı görüntüle 101120

Pastane işletiyormuş gerçekten bilmiyordum :). Haklısın üstat valla ortalama taraftarın hissettiği kadar bile bağlılık yok bunlarda. Önceden de deneyip başarılı olamamışsın tekrar niye zorluyorsun yani. Ozan Korkut seçimde kaybetmişti burak elmas da seçimden mi çekilmişti yönetim kurulundan mı ayrılmıştı tam hatırlayamadım

pastane değil rtaş

Yeni bir bilgim yok ama baksana aynı listeden iki kişi çıktı Ozan kaybettin zaten Burak da ergen irisi bırakın donanımlı biri olsun
burak elması genc dönemlerınden beri bende takip ediyorum o yüzden gereksiz yere gömmüşsün okadarda boş çöp birisi degil

çogu iddiaya dayalı şeyleri gerçekmiş gibi yorumluyoruz yok efendim mustafa cengizden para istemş vs

fatih hocaylada arası cok iyidir o dönem gazete röportajlarını vs bilecek kadar yaşım yetiyor

özetle başkandan ziyade yönetim önemli güclü iş bitirici ekibi kuran başkan olur

Ekli dosyayı görüntüle 101120

burak elmas ceo olmak istemişti. @Necmi Koyuncu doğru mu ustat ? ben öyle hatırlıyorum.

Umarım aday olur bence olursa şu an için başkanlığa en çok yakışan Erden Timur olur listesinde Bahattin Demirbilek falanda iyi olur. Burak Elmas'da onun listesinde olur şu an Burak Elmas için başkanlık ağır olur biraz adam maaşlı bir işte çalışırken Galatasaray'a ne kadar zaman ayırabilecek? Ben sürpriz bir isminde çıkacağını düşünüyorum ve düşündüğüm gibi güçlü bir isim çıkarsa Burak Elmas falan adaylıktan çekilir. Fatinoğlu'nu ise konuşmaya bile gerek yok adam sadece reklamı için aday olduğuna eminim. Eğer güçlü bir isim aday çıkmaz ise listeler belirler seçimi. Yarsuvat dönemi gibi 6 aylık Cengiz Özyalçın dönemi olabilir listesine göre.

Bir süre sonra bazı adaylar çekilebilir bence
Aday sayısı iyice artacak gibi çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt