Galatasaray, Seferoviç‘i Kadrosuna Katmak İstiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize çaktırmak istiyorlar aman diyim, bastan beri dedim kesinlike uzak durmak lazım.
hem sakatlık riski yüksek, hemde oyuncu artık son kontrat kapmak istiyo, ki kendisi çok abartiliyo, almanyada tekme atmislar
portekiz ligi ölcü degil, dikkat ederseniz Benfica ve porto her sene forvete x isim koyuyor, etrafına üst düzey oyuncu olduğu zaman ben de 20 tane atarım. zaten Felix gittikten dan sonra seferovic de bitmiştir.

aman diyelim

Bu adamın tarzını seviyordum ama bu haberlere bakarsak kalsın
RevirSaray olmaa luzum yok

Opsiyonlu kiralik harikulade olur :ka21:

Saglam cikarsa ligin en santraforu olur. Sakat cikarsa opsiyonu kullanmayiz

bize çaktırmak istiyorlar aman diyim, bastan beri dedim kesinlike uzak durmak lazım.
hem sakatlık riski yüksek, hemde oyuncu artık son kontrat kapmak istiyo, ki kendisi çok abartiliyo, almanyada tekme atmislar
portekiz ligi ölcü degil, dikkat ederseniz Benfica ve porto her sene forvete x isim koyuyor, etrafına üst düzey oyuncu olduğu zaman ben de 20 tane atarım. zaten Felix gittikten dan sonra seferovic de bitmiştir.

aman diyelim
Abi tamam da hangi lig bizim için ölçü olacak peki?
Bunun örneğini başka bir konuda da kısmen vermiştim de öyle arkaya üst düzey oyuncuları koyunca 20 gol atan oyuncu pek kolay bulunmuyor. Bulunsa da bizim lige gelmiyorlar.
Arkasında üst düzey oyuncu olmadan 20 gol atanlar ise zaten belli yerlerde.

sakatlik konusuna yonelik nacizane gozlem yorumumu kendisi ile ismimiz ilk ciktiginda ilgili basliklarda vurgulamistim.
< dolayisiyla mesafli idim gelmesine. illa alacaklarsa da *saglam bir saglik taramasi yapmalarini onermis idim-nacizane.

ustte belirttigim donem yorumum tipoloji ve kumasindan bagimsiz ,salt sakatlik_fiziksel durumuna yoneliktir.

Dinç: Galatasarayin sonraki aciklayacagi Oyuncu Seferovic.
kira + opsiyon, doktor raporlari temiz cikti.
ilk kap aciklamasi Seferovic olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt